reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Dzień doberek, wstawać śpiochy, ładny dzień się zapowiada, taki co to prawdopodobnie będę zdychać, a planowałam wypad na miasto :confused2:

Chcecie przepis na coś pysznego?
Banany w cynamonie i jogurcie naturalnym

składniki:
2 banany
1 łyżeczka cynamonu
1 łyżeczka cukru waniliowego
3 łyżki jogurtu naturalnego

Wykonanie:

Banany na folii aluminiowej przekrojone na pół wzdłuż wrzucić do piekarnika i upiec w 200 stopniach w 10 minut (można na patelni, w tym przypadku bez folii i przewracamy na drugą stronę albo w folii zamknięte), muszą zbrązowieć, posypać cukrem waniliowym, cynamonem i polać 3 łyżkami jogurtu naturalnego.
Pycha, mało kalorii!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja króciutko!
Przyczepiło się do mnie zapalenie pęcherza,mam ał ał przy siusianiu i wrażenie że co podciągnę gatki to znów mogłabym siadać...Męczę się tak od wczoraj. dzwoniłam do mojej ginki, a ona że mam brać furagin 3x dz i jakiś preparat żurawinowy. Wiem, że dużo chłeptać wody powinnam, ale co jesszcze?Podpowiedzcie, jak jeszcze pozbyć się tego paskudztwa?-wizyta u ginki za 2 tyg, planowo.

Ola, jaki fajny!
Pardoes, isc do rodzinnego. Tu sie nie ma z czym rozczulac, stany zapalne w ciazy nie sa mile widziane. ZADNE.

Pardoes, do tego furaginu dodaj sobie no-spe to powinno zmniejszyć ból przy siusianiu.
Do wody dodaj dużo cytryny, żeby mocz zakwasić

Pardoes robisz wszystko dobrze, furagin, sok z czystej żurawiny, dużo wody, żeby oczyścić drogi moczowe, po tym powinno ci przejść.
Ola81, kurcze mnie ta twoja ciaza gdzieś totalnie umkneła, a tu już finisz! Ale śliczniutki synuś!
Ale tu ciężarówek, nie nadążam, wszystkie w ciązy :-D
Zjola wielkie gratulacje!!!!!!!
Lilianko, no to masz nocnego podjadacza, moja tez tak czasem jak nie pójdzie spać to by coś zjadła jeszcze po kolacji :-D

reklama
Ola81 - chyba usteczja ma takie same jak Przemek, czy ja dobrze widzę? ;-)
Pardoes - ja brałam clatrimazolum w czopkach i w maści też + wszystko to co wyżej opisano. :tak:

Adrianna położyła wszystkie zabawki spać, po czym płakała, że zabawki śpią, że robią "aaaaaa", chciałam zabawki obudzić, to nie pozwalała, bo one śpią i dalej płakała tak żałośnie. Dopiero kartka papieru i długopis jak zaczęłam rysować odwróciły Jej uwagę. :oo2:

To samo jest z Misiem Uszatkiem, nie może tej bajki oglądać, bo na koniec bajki jak leci piosenka taka spokojna/żałosna/no nie wiem jak to nazwać, to Ona płacze, bo misiu poszedł "aaaaa".

Do góry