Agnieszkaala chciałabym żeby była zaszczepiona, książeczkę z aktualnymi szczepieniami można mieć ewentualnie do wglądu i tyle.
Karola żółtaczka to jedni z najlżejszych szczepień.. Dtp, hib to już te gorsze a najgorsza mmr.. Masakra jakaś.
Anastazja kalendarz szczepień u nas nie istnieje.. Do tej pory mamy tylko szczepienie na gruźlicę i 3 dawki wzw B. Jeszcze brakuje dtp, hib, polio. W lipcu miałaby mieć mmr ale to nierealne, zresztą dopóki jej w synapsis nie obejrzą nie dostanie mmr. Nie powinna dostać nic zanim nie zrobimy rezonansu.. Zobaczymy jak to pójdzie. Jak chcesz szczepic nie pozwól na podanie wiecej niż jednej szczepionki jednego dnia, nie ma takiego obowiązku, szczepienie jak juz to w obrębie danego miesiąca a nie dnia. Odradzam też infanrix hexa czyli 6w1. ja szczepiłam engerixem - pojedyncze opakowania nie są konserwowane tiomersalem ale zbiorcze w przychodniach i szpitalach na pewno tak, dotyczy to też euvaxu, to co z apteki jest bez, to co dla szpitali konserwowane tym. Dtpa czyli infanrix dtpa dostanie pewnie następne, a potem hib i ipv. postaram się dla niej o szczepienia w Poznaniu. Zobaczymy co wyjdzie w rezonansie. Kalendarz, chętnie, ale coś jest nie tak a ja nie wiem co.
Kat i jak sytuacja?