reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Daria wszystkiego najlepszego:)
Wklejam Wam zdjecia moich dwóch najwiekszych skarbów. PA120276.jpgPA080268.jpgPA030247.jpgPA220283.jpg

Załączniki

• PA120277.jpg
    PA120277.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcemy złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie - Dario -przeznaczone.

Aniołki - przytulam mocno ... Zdarza się i zdarzać będzie, oby jak najmniej, dla naszego psychicznego samopoczucia :)
Karollcia33 - super fotki :)

Dario - wszystkiego najlepszego, zdrówka niezawodnego!!!

Aniołki, współczuję, że nerwy puściły. Niestety brzdąc coraz częściej będzie starał się sprawdzić ich wytrzymałość, więc wdech wydech wdech wydech, wcale się nie denerwuję.... ;-)

Karollcia, fajne fotki :-)

Dario samych cudownych chwil w życiu i dużo zdrówka na dalsze lata:*

Aniołki -
nie tobie pierwszej i nie ostatniej nerwy puszczają, ja też tak mam:p
Karollcia ale słodziudka myszka, taka okrąglutka
A mi od 2 dni głowa pęka, tablety nie pomagają ale to ze zmęczenia i nie wyspania. Zmykam coś zrobić bo mnie ostatnio nie ma wogole w domu

reklama
juz 2x pisalam i ciagle cos...
karollciu dzieci cudowne :tak:
zjola no wlasnie Tobie poslalam ta drua kreche bo mialam w zanadrzu ;-)
dziekuje wszystkim za pocieszenie-dzis spasowalam...i Olus zasypial jak zwykle ze mna...ja tak uwielbiam jak on te lapki swoje daje mi zzeby je calowac...narazie chyba jednak nie chce z tego zrezygnowac...a i odlozenie do lozeczka "nie bolalo" ;-)
dzis bylam zamowic wiazanke na grob Amelki i Julci......:-( ehhh....
odwiedzil mnie tez kuzyn z zona i 6-miesiecznym Piotrusiem...ale sie chlopaki wybawili-agenci jak nic-Olaf taaaaak calowal Piotrusia...bidulek za niedlugo ma miec operacje oczka-ma zacme wrodzona :-( a taki jest wesolutki smieszek kochany...
daaa dla Darci :-)
misie12.gif

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Do góry