reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
A my z Kamilkiem sami, bo M. całymi dniami dorabia (trochę zimy mamy) i czasu brak. Kamil ma teraz fazę cały czas z mamusią, nawet jak coś chcę zrobić to wisi przy nodze. Na dodatek ma katar i lekki kaszel, byliśmy u lekarza, osłuchowo ok, ale kaszel dosyć dlugo sie utrzymuje. Na spacery możemy wychodzić tylko w ladną pogodę na pół godziny, więc generalnie jesteśmy uziemieni.
Pozdrawiamy

U nas czasu duzo mniej,syncio duzo mniej spi w dzien wiec domaga sie towarzystwa :-) A u nas to znowu mnie cos lapie wiec tez na spacery wychodzimy w ladniejsze pogody tak zeby mnie nie rozlozylo na calego,no ale juz czuje sie lepiej,kaszel mniejszy ale w kosciach dalej lamie :-(

Pozdrawiamy ;-)

Mi czasu brakuje na wszystko, zapracowana jestem na maksa, w domu dużo do zrobienia, z synkiem tez czas trzeba spędzać a wieczorem padam.

A jeszcze Kuba mi jeść nie chce dosłownie nic ani mleka ani stałych posiłków, je tylko tyle co wmusimy w niego. Pcha te ręce do buzi non stop, nie da sobie nawet zębów umyć.

u nas dzisiaj zimno ze masakra rano na term bylo -20 teraz jest z chyba z -15 wiec siedzimy w domu i kisimy tylki
S nie chcial cos dzisiaj zasnac spac chcial ale cos mu nie dawalo :/
nie dawno padl ciekawe ile pospi

U nas tez czasu brak rano i -15 spacerek mamy zaliczony ach jak przyjemnie sie szlo :0 my chodzimy w kazda pogode :) pozdrawiamy

zdrowka dla choruszkow :*

Już jestem więc możecie wznowić produkcję:p
tęskniłam za wami kobitki

Igorku i Madziu spóźńione życzonka roczniaczki kochane!!!!
a gala witajcie:) co do zajmowania małej to może mata edukacyjna powiesić jakąś zabawkę i będzie się przyglądała
magnusik Nataniel jak laleczka ślicznie na chrzcie wyglądał!

Agnieszka tak patrzę na wasze zdj ja miałam pełno śniegu a Ty piękną pogodę.a niunia modelką będzie jak nic

As ale mknie ci suwaczek!!!!

saabrinka
rośnie ci synuś!

kairko
ja bylam w zakopcu:)ale widzę,że Lili napisała:)jak buziunia Lenkowa?

lili czy Ty już byłaś u gina? :)

foty na fb:p

reklama
Witam Lenucha ostanio jest bardzo pobudzona, była koleżanka ze swoją córeczką w tym samym wieku, nie umiała się nadziwić jak taki mały stworek ma tyle siły i jaka z niej rozrabiara.Te moje dziecko jest wszędzie wspina sie na wszystko co możliwe i wkłada do buzi wszystko co znajdzie na swojej drodze. Mamy już 4 żeby znów 2 następne w kolejce jak sie nie umiałam doczekać teraz wychodzą wszystkie naraz. Buzia byłą już ładna tylko ją smarujemy ale wczoraj znów wyskoczyła.

Do góry