reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Gosiu a ja właśnie wpadłam wam napisać ,że ida dwie piątki ,wymacałam w końcu.jedna już prawie albo przebita.druga jeszcze jeszcze.oczywiście pogryzł mnie :)za dużo zębów.jak czwórki szły bez problemu smarowałam i nei gryzł:p

lili niech Adzik wraca do zdrowia.może zatruła się po prostu

sabrinko jak tam czyśiutko, a czupryna pierwsza klasa!!! słodzizna:) a z butami nieźle. a zabawa stopami słodka!:) pamiętam jak czekałam jak Julik je odkryje

karollciu ale fajnei Cię tu widzieć:) śliczne fotki,a dzieciaczki cudowne! a rodzinka hmm współczuję:(
annas faktycznie zaraz roczek!!!! przygotowania na ostro pewnie

reklama
magnusik ale sliczne ma oczka Natanek,super jest :-)
Gosiu gratulacje na kolejne zabki :-)
Lili zdrowka dla Adzika,oby jej szybko przeszlo...
ola** no to Julek juz niedlugo bedzie mial pelna buzke perelek :-)

Magnusik Nataniel śliczny jest.

Ola** Kuba przy czwórkach tych 3 to gorączkował i był strasznie marudny a ta ostatnia może się przebiła jak był przeziębiony.

to jeszcze wstawię mojego szkraba:

DSCF1987.jpg

Ostatnia edycja:
witam
Karolciu witaj cudne twoje maluszki
Ssabrinko sam miód.Dobrze ze u was przynajmniej to normalne jak dziecko nie ma czapeczki bo u mnie to masakra jakas jak jej nie założe lub opaskę to sie nasłucham od dewotek jaką to ja krzywdę robię dziecku.
magnusik ale słodziaszek rosnie a te oczka mniam
Lili zdrówko dla Adzika Odpoczywaj!
Gosiu No i mój idol Swietny jak zawsze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kaira faktycznie tutaj maja troszke inne podejscie do ubierania dzieciaczkow i oni bardziej hartuja je i nie przegzewaja :tak: jest duze zdziwienie z ich strony jak to Ja zaloze malemu czapeczke bawelniana ale jak jest wietrznie a czasem poradzi wiac i glowe urwac to wole ja zalozyc niz zeby mi potem synek noskiem pociagal albo jeszcze jakiegos zapalenia ucha sie nabawil :tak: kochana a dewotkami sie nie przejmuj,jesli uwazasz ze jest pogoda na bez czapeczki tylko na opaske to tak rob a glupimi babami sie nie przejmuj ;-)
Gosia ale Kubus urosl,duzy chlopak z niego,przystojniak ;-)

Ja dzisiaj jakas nie wyspana,nocka totalna klapa jakas,nie wiem czemu ale Sami obudzil sie o 2 na jedzenie to ok ale od 3 sie tak wiercil i sam nie chcial spac i stekal ze musialam go wziasc do siebie i byloby ok gdyby i u mnie chcial spac sam a on cwaniak chcial zebym wziela i go przytula na lezaco,jemu sie fajnie spalo a Ja znowu zasnac nie moglam z nim na boku
nerd6bs.gif
baffled5wh.gif
a i co jakis czas robil kontrole czy czasem go nie odlozylam
yes2.gif
o 5:30 pobudka na mleko potem zasnal i spal do 8 i szaleje mlody w lozeczku a ja pije herbatke pol tomna
yes2.gif
nerd6bs.gif
biggrin.gif

A u nas juz typowo angielska pogoda,chlodno jest i pochmurnie pewnie deszcz do nas idzie po takiej sielance :nerd:

U nas dziś też niestety beznadziejna pogoda, deszcz ze śniegiem, zimno, brrr. Dobrze, ze wczoraj zaliczyliśmy spacer po tygodniu niewychodzenia z domu. Chociaż na kurtkę zakładałam mu jeszcze grubą kamizelkę.

Ssabrinaa Kuba to od 5 to spał na mnie, bo mu się zachciało przytulać.

Mały kombinator wstaje wszędzie gdzie może. Skończyły się czasy, że mam spokojne dziecko. I tak długo miałam lajtowo :tak:

Ale nauczył się, że jak krzyknę Kuba to znaczy, że coś broi i przestaje. I patrzy się czy ja patrzę, robi oczy jak kot ze shreka i tylko obserwuje cz znowu może nabroić.

Gosia to widze ze nie tylko u nas spanie w przytulancu :tak: jest bardzo przyjemne takie spanie ale i czasem meczace bo Ja wtedy zasnac nie potrafie jedynie drzemie :tak:
Kubus szaleje jak nic hehe i sprawdza mame ;-)

reklama
widziałam piątke ,śmiał się tak,że ją dojrzałam,biała kropka jest.a idą dwie dolne na bank wymacane już dorbze.i palce pogryzione:)

my porażka...obudził się o 3ciej łaziłam od łóżeczka do łóżka bardzo dużo razy!!!!on nie płacze tylko wstaje i jęczy. po godzinie M mówi ,żebym go wzięła.u nas leżał ,nie mógł zasnąć.w końcu jak zasnął spał do 8.40 z mlekiem o 7mej.(zawsze o 6tej wstawał)drzemka zawsze była o 12tej dzisiaj 13.40...spał dwie godziny.na noc uśpić go nie mogłam zasnął przed 21szą

Do góry