reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

LILi wstaw fotę nowej fryz niuni;)

Julian na roczek był u fryz,potem grzywe sama mu podcięłam,a teraz nei wiem narazie rosną:p

co do sypiania...na noc Juliana tulę chwilę,daje mleko i odkładam do łóżeczka.sam zasypia. a w dzień śpi w naszym łóżku.jak go położę o jego porze zasypia bez problemu przytulony do mamusi:) albo na spacerze z babcią.,na brzuchu babci tez neiźle zasypia

Elenka cud miód!!! i ta sukieniunia!!!!:)

my dzisiaj bylismy na szczpeieniu w końcu.odra świnka różyczka. za 6tygodni idziemy ospę szczepić.podjęłam decyzje:)

buziam!!!!

reklama
swięta święta i po świętach.
Mineły za szybko.
T.Był w czwartek w nocy i juz wczoraj pojechał.
Bylo małe spiecie ale mysle ze w koncu cos zrozumial,to sie okaze jak wroce juz na stale do domu.
A milosne sprawy Tymka oj rozwijajaco.Nawet juz prezenty sa kupowane.
ale to jest takie slodkie.
szkoda ze dzieciaczki tak szybko nam rosna.
a gala- śliczna ta twoja córcia ale ona duza jest:)
ola**-no ja tez bede szczepic na ospe.Tymk azaszczepilam i nie zaluje.
tak mi radzila pediatra jak tymek zaczol do zlobka chodzic a i mam nadzieje ze Amela tez sie dostanie.No ale to dopiero dowiem sie 15 czerwca.
Chociaz jak rozmawialam z pania kierownik to powiedziala ze nie bedzie problemu no to sie okaze.
co do zasypiania to my nigdy nie mialismy prolemu bo my na butli.i Amela wypija butle i odkladam ja do lozeczka i spi cala nocke.
Lili - wiesz moze co u Emy?jak tam jej zdrowko i wogule?
u nas pogoda super dzis bylismy dwa razy na spcerku czyli prawie caly dzien tylko na posilki do domu.

Karollcia33 - wejdź sobie w profil Emy i w Jej posty, warto, pokazała zdjęcia swoje i M. Odnawiali przysięgę małżeńską i no skrobnęła kilka słów o sobie. Warto poczytać, a zdjęcia piękne.

Ola** - Ada wygląda jak Julek, czoło wysokie :-p

Wczoraj siora namówiła mnie byśmy pojechały do GH, Ona przymierzała sweterki, ja patrzałam, a Ada w tym czasie zamknęła się w przymierzalni, bo postanowiła pobawić się w chowanego. :confused2: Słyszę jak woła "mama" i to takie "mama szukaj", bo to akcent inny, no więc idę, otwieram po kolei drzwi zerkam, a Ady nie ma, nagle za plecami słyszę znowu "mama". Patrzę, a to wahadło przekręcone. :sorry: Nakazałam sobie spokój i mówię do Niej, że ma podnieść do góry, siora weszła na kanapę w przymierzalni obok i z góry Ją instruowała, Ada próbowała, ale nie dała rady. Moja kolejna myśl, ok to lecę na sklep po jakiś parasol (byłysmy W TKmaxxie, a tam mają wszystko), ale pytam pana wpuszczającego do szatni, czy nie ma jakiegoś długiego prętu, bo mi się dziecko w przymierzalni zamknęło, a ma 20 m-cy. Akurat do szatni wchodziło dwóch chłopaków, to w trójkę głośno ogłosili, że oni Adę wyciągną. OK, ulżyło mi, ja z brzuchem bałam się wspinać. Ale podchodzimy, a tam już jeden Pan znikał w przymierzalni gdzie zamknęła się Ada, wziął Ją na rączki i wyszli, ta cała radosna, w ogóle nie przerażona, matka zaryczana, :zawstydzona/y: bo już nie trzeba było trzymać pionu, dziecko uratowane. :laugh2:

Witam:)
Lili- no to miałaś wrażenie jakoś nie umię sobie wyobrazić Ciebie na tych drzwiach
Olu myśmy dziś szczepili Lenę na to samo co do ospy dalej sie zastanawiam
A gala sama słodycz
Gosiu świetnie Kubula wygląda wogóle inaczej
Agnieszko kolacja smakowała?
Alicja Oj zazdrosze wagi
Annas spokojnie urosną wszytskie na raz moja jak urosły 4 naraz 2 dni po roczku teraz znów cisza
Karolciu świetnie ze znów jesteś
Ewela jak tam zdrówko
Kłaczek hop hop
KAsikz jak w pracy a propo w też macie ten quinny zadowolona jesteś? mi wydaje sie że ten wózek jest bardzo delikatny jak nim teraz jeżdze
Just twoje dziecie za niedługo już 2 lata skończy matko kiedy to perzeleciało.
My dziś po szczepieniu ale maruda z niej jest, na wieczór oczywiście temp wzrosła już sie boje nocy. Pogoda okropnośc

Kaira dzięki. No to w braku zębów chyba jesteśmy na forum rekordzistami. Mam tylko nadzieję, ze jest wszystko dobrze. I ja i mąż mieliśmy późno zęby, ale podobno na roczek już były, a u synusia uparte. Jedynie dobrze, ze super sobie radzi z jedzeniem, potrafi rozmemłać naprawdę spore i twardawe kawałki, niemniej marzę, żeby juz wyszły.
Lili ale przygoda
Miłego dnia

reklama
Do góry