reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

witam kłaczek właśnie pojechała do szpitala, może być tak że ja zostawią bo przy jednym z poronień miała krwotok choć nie bardzo jej sie to widzi ...
i tu info i zarazem prośba od niej:

"ech, mam nadzieje ze nie bo mnie trafi... tyle ze bede bez neta. moj nr tel. ***********. ktos z uk moglby zlapac kontakt tel. Ssabrinaa jest z Doncaster, bywa na Rozpakowanych., ale ja juz nie mam czasu tam leciec. na ra!"

EDIT: Ssabrinaa już ma telefon do Kłaczka, więc numer usunęłam. Lilijanna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
klaczku kochana bardzo mi przykro,kurcze nie tak mialo byc ....
[*]

EDIT:
Napisalam do klaczka sms-a i mi odpisala :

11:20 "Rodze..."

Ostatnia edycja:
Adziku !!!
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

metoyou14jpg.1212334809.62rbrgj7o3fkb6eufpp7b7avr0.jpg

Dziewczyny dostalam sms-a od klaczka o 11:59 "miala krwotok i zostaje w szpitalu".....

EDIT:
klaczek napisala ze wypuszcza Ja jednak do domu za jakies 2h.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dostalam sms-a od klaczka o 11:59 "miala krwotok i zostaje w szpitalu".....

EDIT:
klaczek napisala ze wypuszcza Ja jednak do domu za jakies 2h.
Bo ze mna nikt dlugo nie wytrzyma. Argument koronny, to ze kroplowka juz poszla, a lozko to i w domu mam - pomoglo. W szpitalu to sie umiera. Jestem i... juz po wszystkim. Zycie zabilo kolejny sen...

reklama
Adziku kochany:

Lilia rozkwita a róża opada
piękny tulipan listeczki składa.
A ja Ci składam szczere życzenia
życzę Ci szczęścia i powodzenia
to co mile i wymarzone
w dniu twych urodzin będzie spełnione.

urodziny2.jpg
Martusionek dla Tomaszka też wszystkiego najlepszego z okazji 1,5 roczku.

Dla Boryska też, o ile Jeżynka nas jeszcze poczytuje.

Wczoraj młody mega marudził, dzisiaj też, noc do bani, kupy rzadkie od kilku dni i znalazła się przyczyna dzisiaj: wyszła lewa górna 3.

Do góry