reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
Nie wiem czemu nie chcą mi się dołączyc zdjęcia z roczku Olimpii , spróbuję jeszcze raz

Załączniki

• P1010287.jpg
    P1010287.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 55
  • P1010296.jpg
    P1010296.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 77
  • P1010322.jpg
    P1010322.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 58
  • P1010349.jpg
    P1010349.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 62
  • P1010364.jpg
    P1010364.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 54
  • P1010367.jpg
    P1010367.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 53
Czesc dziewczynki:-)

Klaczku bardzo mi przykro i nie wiem co powiedziec...Trzymaj sie kochana.
Aduniu,Polciu wszystkiego naj z okazji urodzinek:-)

U nas wszystko ok i oby tak dalej.Dzis bylismy na grillu u przyjaciol a zarazem chrzestnych Julii.
W koncu im sie udalo i ''sa'' w ciazy po 6 latach starania.
Tak wiec super wiadomosci.

Zmykam spac i postaram sie wiecej odzywac.

Kłaczku w aptece raczej nie kupisz gliceryny do mycia okien, nawet nie raczej a na pewno, apteka sprzedaje leki, suplementy a nie środki do czyszczenia czy to ekologiczne czy nie. Gliceryne mają ale do kremów do receptury. Takich rzeczy należałoby szukać w internecie.

Ewitka moja mama umie idealnie składać prześcieradła z gumką i to bez żadnych metod, nie wiem jak to robi, ja nie potrafię.

Aga34 witaj z powrotem i wszystkiego najlepszego dla Olimpii z okazji roczku.

Tylko się zastanawiam, gdzie mozna kupić glicerynę do polerowania szyb i okien.
Ja kupiłam w aptece. ;-)

Kłaczku w aptece raczej nie kupisz gliceryny do mycia okien, nawet nie raczej a na pewno, apteka sprzedaje leki, suplementy a nie środki do czyszczenia czy to ekologiczne czy nie. Gliceryne mają ale do kremów do receptury. Takich rzeczy należałoby szukać w internecie.

Ewitka moja mama umie idealnie składać prześcieradła z gumką i to bez żadnych metod, nie wiem jak to robi, ja nie potrafię.

A ja kupiłam w aptece glicerynę. ;-)

Ja też składam prześcieradła w kostkę, a metody nie mam, róg do roga, kostka wychodzi. :-p

Jako, że wczoraj nie było kiedy i jak wlecieć, bo impreza trwała już od 13, a do 13 było szykowanie, to dopiero życzenia składam dziś:

Dla Poli:

Dzisiaj Twoje urodziny,
zatem zawsze dziarskiej miny.
Do zabawy mnóstwo siły, żeby każdy
dzień był miły - pełen śmiechu i radości.
Stu urodzinowych gości,
aut, lal, klocków i pluszaków.
Stu prezentów, stu buziaków.
Zdrowia, szczęścia i słodyczy.

Dla Olimpii:
Olimpio dziś wielki dzień Twojego święta
i każdy o Tobie pamięta
więc z okazji urodzin
składam ci moc życzeń:
uśmiechu, zdrowia, radości,
mnóstwa prezentów i gości,
przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych
i uśmiechu wesołego i wszystkiego,
wszystkiego najlepszego!

U nas impreza wyszła super, co prawda mieliśmy 1h poślizg w grillu, bo nie rozpaliliśmy go wcześniej, bo czasu zabrakło, ale potem poszło gładko. No tort jeszcze nam się rozwalał, masa była za mało ścięta, ale to pewnie dlatego, że za krótko w lodówce, chyba, że coś musiałabym zmodyfikować w zawartości, by nie była taka rzadka, ale tort nam zszedł momentalnie, został nam 1 kawałek na wieczór :-p

reklama
Czesc dziewczynki.

Chcialam tylko napisac,ze na rossnecie jest full konkursow i fajne nagrody idzie wygrac.
http://www.rossnet.pl/konkursy/konkurs/1209,980e7403-dc2d-4cdd-8203-053c9450b7ba

To link do jednego w ktorym biore udzial i do wygrania jest 200 rowerow:-p

Milego popoludnia

Do góry