A jak ogólnie wyszło, że miałaś w ogóle robiony ten zabieg? Po kolposkopii tak od razu czy jak?Super to teraz odpoczywaj
Ja miałam Cin i
Właśnie muszę zrobić cytologię i w maju kontrola![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak ogólnie wyszło, że miałaś w ogóle robiony ten zabieg? Po kolposkopii tak od razu czy jak?Super to teraz odpoczywaj
Ja miałam Cin i
Właśnie muszę zrobić cytologię i w maju kontrola![]()
A jak ogólnie wyszło, że miałaś w ogóle robiony ten zabieg? Po kolposkopii tak od razu czy jak?![]()
Właśnie byłam ciekawa, bo u mnie cytologia była LSIL, w kolposkopii lekkie zbielenie i wtedy dostałam skierowanie na LEEP. Po jakim czasie miałaś wyniki histopatologiczne? Słyszałam, że czas oczekiwania jest bardzo rozbieżnyWyszła mi zła cytologia hsil potem kolposkopia i pobranie wycinków w których wyszło cin ii wiec skierowali mnie w zabieg![]()
Właśnie byłam ciekawa, bo u mnie cytologia była LSIL, w kolposkopii lekkie zbielenie i wtedy dostałam skierowanie na LEEP. Po jakim czasie miałaś wyniki histopatologiczne? Słyszałam, że czas oczekiwania jest bardzo rozbieżny![]()
Ja wczoraj właśnie dopytałam lekarza to powiedział, że nawet i 2 miesiące można czekać, ale na zleceniu napisał "pilne", więc ma nadzieję, że wyniki będą szybciej.Ja potem robiłam kilka cytologii to wyszły potem lsil ale już miałam skierowanie na zabieg więc i tak poszłam.
Oj wydaje mi się ze ponad 4 tygodnie
Ale pewnie też zależy od szpitala i może obłożenia![]()
Ja wczoraj właśnie dopytałam lekarza to powiedział, że nawet i 2 miesiące można czekać, ale na zleceniu napisał "pilne", więc ma nadzieję, że wyniki będą szybciej.![]()