Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Każdy ma prawo pytać, ja tez pytamzapytałam z ciekawości. Wiem, że tutaj dziewczyny mają doświadczenie. Na pewno to skonsultuję z lekarzem, ale wizytę będę miała za parę dni, a ciekawość człowieka to normalna rzecz.
Dokładnie tak jak piszeszKażdy ma prawo pytać, ja tez pytamchyba po to jest te forum
tutaj panie naprawdę dużo wiedzą bo tez dużo przeszły. Potrafia pomoc człowiekowi się uspokoić i człowiek zaczyna myśleć ze będzie dobrze
bynajmniej ja tak odczułam po tych osobach które mi odp
podejrzewam ze bez tego forum do dzisiaj bym siedziała i płakała.
Ja bardzo sie ciesze ze spotkałam to forumDokładnie tak jak piszesz
Zapytałam bo jestem zielona w temacie.
Jak potrafię pomóc to też staram się poradzić/odpowiedzieć zresztą mam 14tyś odpowiedzi na tym forum![]()
Super, gratulacjeA ja się pochwalę, a co!
W ciąży nie jestem, ale..
Mam czystą cytologię! Mój wynik nie był najgorszy, bo był to ASCUS, pozytywny wynik na HPV (dwa wykryto), ale mimo wszystko jestem szczęśliwa. Nie robiłam nic, no może lepiej się odżywiałam, ale też jakoś nie nad wyraz. Nie przejmowałam się tym, uznałam, że skoro już mam to dziadostwo to nie dam za wygraną i nie będę się przejmować. Póki co 1:0 dla mnie. Kolejna cytologia w lutym.![]()
SuperA ja się pochwalę, a co!
W ciąży nie jestem, ale..
Mam czystą cytologię! Mój wynik nie był najgorszy, bo był to ASCUS, pozytywny wynik na HPV (dwa wykryto), ale mimo wszystko jestem szczęśliwa. Nie robiłam nic, no może lepiej się odżywiałam, ale też jakoś nie nad wyraz. Nie przejmowałam się tym, uznałam, że skoro już mam to dziadostwo to nie dam za wygraną i nie będę się przejmować. Póki co 1:0 dla mnie. Kolejna cytologia w lutym.![]()
Supergratulacje
![]()