Mam jeszcze jedno pytanko
dzisiaj jest 9 dzień jak miałam robiony ten zabieg… cały czas miałam lekkie plamienia na żółto a od wczoraj wieczorem widzę ze pojawia się żółto różowa plama tak jak by z krwią
? Czy wy tez tak miałyście ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak miałam takie plamieniaMam jeszcze jedno pytankodzisiaj jest 9 dzień jak miałam robiony ten zabieg… cały czas miałam lekkie plamienia na żółto a od wczoraj wieczorem widzę ze pojawia się żółto różowa plama tak jak by z krwią
? Czy wy tez tak miałyście ?
Ale po dobrym tygodniu ?Też tak miałam takie plamienia
Plamienia mi się długo utrzymywaly. Jeszcze w ogóle miałam krwawienie kilka dni po zabiegu. Pojechałam na izbę spanikowana okazało się że dostałam okresAle po dobrym tygodniu ?mam coraz wiecej takiego plamienia
mazliwe ze ten strupek się odkleił
![]()
Może faktycznie nie powinnam panikować. Ale dziwi mnie to ze do 9 dnia milam takie żółte plamy a dzisiaj już z krwiąPlamienia mi się długo utrzymywaly. Jeszcze w ogóle miałam krwawienie kilka dni po zabiegu. Pojechałam na izbę spanikowana okazało się że dostałam okres
No ja wtedy dostałam kilka dni wcześniej właśnie ale też może być u Ciebie że ten strupek odpadaMoże faktycznie nie powinnam panikować. Ale dziwi mnie to ze do 9 dnia milam takie żółte plamy a dzisiaj już z krwiąokres powinnam mieć za 5 dni i raczej u mnie jest jak w zegarku.
![]()
myślałam ze jak już nie krwawiłam to nie będę krwawićNo ja wtedy dostałam kilka dni wcześniej właśnie ale też może być u Ciebie że ten strupek odpada
zapytałam z ciekawości. Wiem, że tutaj dziewczyny mają doświadczenie. Na pewno to skonsultuję z lekarzem, ale wizytę będę miała za parę dni, a ciekawość człowieka to normalna rzecz.A czemu nie zapytasz lekarza? My nimi nie jesteśmy. Ja mam kolocytozę i z tego co wiem jest to skutek HPV, ale tez się nie nam, bo medycyny nie skończyłam..
Póki co nic aż takiego się u Ciebie nie dzieje tylko musisz skontrolować czy się nie zmieniło w CIN 2 a skoro białko jest dodatnie to dlatego dali ponowna kolposkopie za pół rokuzapytałam z ciekawości. Wiem, że tutaj dziewczyny mają doświadczenie. Na pewno to skonsultuję z lekarzem, ale wizytę będę miała za parę dni, a ciekawość człowieka to normalna rzecz.