reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

Kasia masz racje ten watek jest swietny :-D
Pati ta bajaderka jest niezła :-) ja narzekam a moja dzieki bogu jeszcze nic nie obsikała oprócz dywanu i jednego fotela:-) no i oczywiscie siebie potem okrakiem stoi lub próbuje sciagac z siebie ubrania i krzyczy.Jak jej mówie ze ma zostac w tych mokrych majtkach to wydziera sie jeszcze głosniej,a jak mówie ze siku robi sie do nocnika to pona <<noooo>> i spitala na golasa do dalszej zabawy

reklama
Pati ale obśamiałąm się z tej bajaderki jak norka!!!
u nas dzis rano babcia posadziła po wstaniu na nocnik, dała książeczki i poszła śniadanie robić...jak wróciła do pokoju to na podłodze wielka kałuża a Karol w niej puszcza statki z książeczek - porażka na całej liniii:( a potem się dziwił czemu jego książeczki suszą się w łazience rozwieszone jak ręczniki...

Karol, żeglarz z Ciebie, ze hej :-D:-D:-D

Pati, nie wiem, czy lepsza bajaderka, czy (sorry Pati) siki w butach :-)

ale widzę że dziewczynkom jakoś bardziej przeszkadzają mokre majtki - Karolowi w ogóle...zabwia się tylko wyprodukowanymi kałużami natomiast w ogóle nie zwraca uwagi na mokre ubranie
bunt jest natomiast straszny na noszenie pieluch
dziś był dobry dzień bo tylko raz na podłoge i ze 2 razy w pieluche a reszta do nocnika :) no ale oczywiście to też kwestia odpowiedniej ilości czasu spędzonego na nocniku :)
natomiast niezmiennie rozbraja mnie jego "co to?" podczas grzebania w kałuży...

U nas jest problem kiedy majteczki się skończą i Matek chodzi w spodenkach to strasznie mu przeszkadza że coś mu tam majta między nogami:-D

Hahahaha-Aniaaa podobno mocz to dobra sprawa ;-):-D

U nas tez od 10:00 majtki i jak narazie oki...jedne i te same...Lezy na kanapie o oglada teletubisie...zeby nie narobila na kanape podlozylam jej podklad...jedyny kurka ktory mam bo nie wiem czemu ale jakos pomyslalam ze mi sie nie przydadza i bratowej wydalam...No coz trzeba bedzie kupic...

reklama
No ja podklady wydalam bo Noemi nigdy nie zdazylo sie zeby przesikala pampersa...

Do 13:00 mloda miala suche majty...od 13:00 do 13:40 raz siku i raz kupa...ale juz nie taka fajna jak ostatnio:baffled:

Do góry