reklama
Tiaaa, wiedziałam, że tak będzie - nie dość, że swoje łózko zesikane, to jeszcze nasze, bo źle założyłam w nocy pieluchę i przeciekło bokiem
Jak "na złość" sikał dziś więcej niż zwykle
Wojciach, Ty to jesteś Gość! Jak coś powiesz, to święte :-)
Jak "na złość" sikał dziś więcej niż zwykle
Wojciach, Ty to jesteś Gość! Jak coś powiesz, to święte :-)
Ja wczoraj przeprowadziłam z Olą poważną rozmowę na temat butelki. Powiedziałam jej, że leci do niej smok po butelkę ze smoczkiem i przyniesie jej inną i mały prezent. Załapała. Muszę tylko kupić jej jakąś fajną butelczynę i mały prezencik.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka slowo butelka wymazac prosze ze slownictwa-teraz KUBEK ma gorowac ;-)
Powodzenia-zobaczysz ze szybko sie Olka przyzwyczai
:-)
Powodzenia-zobaczysz ze szybko sie Olka przyzwyczai
:-)hi, hi ....
pogrzebałam po pułkach i znalazłam kubek niekapek. Jak Ola spała zapakowałam go w elegancką torebkę wrzuciłam kilka słodyczy i ... Ola to kupiła. Z chęcią wydoiła z niego mleko. Już ją uprzedziłam, że niedługo smok znowu przyleci i zabierze ten kubek i da taki ładniusi zwykły. Zaśmiała się i powiedziała dobrze, ale ja chce troszkę pić z tego. I sprawa załatwiona:-)
pogrzebałam po pułkach i znalazłam kubek niekapek. Jak Ola spała zapakowałam go w elegancką torebkę wrzuciłam kilka słodyczy i ... Ola to kupiła. Z chęcią wydoiła z niego mleko. Już ją uprzedziłam, że niedługo smok znowu przyleci i zabierze ten kubek i da taki ładniusi zwykły. Zaśmiała się i powiedziała dobrze, ale ja chce troszkę pić z tego. I sprawa załatwiona:-)
reklama
Podziel się: