Witam chciałabym się bardzo dowiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka bo zdjęcie wykonane przez ginekologa dziwnie wyglada to moja druga ciąża i zdjęcie córki wyglądało trochę inaczej niż to które otrzymałam . Lekarz mówi ze dziewczynka ale mam wątpliwości . Proszę o poradę
reklama
Dodam ze to 18 tydzień ciążyWitam chciałabym się bardzo dowiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka bo zdjęcie wykonane przez ginekologa dziwnie wyglada to moja druga ciąża i zdjęcie córki wyglądało trochę inaczej niż to które otrzymałam . Lekarz mówi ze dziewczynka ale mam wątpliwości . Proszę o poradę
Właśnie się kurcze zastanawiam bo to zdjęcie córki z poprzedniej ciąży gdzie faktycznie się potwierdziło i wyglądało trochę inaczejWedług mnie dziewczynka, ale lekarzem nie jestem
Załączniki
DomiNikaKukakaan
Fanka BB :)
Wyglada jak dziewczynka
3 kreseczki to dziewczynka i ja tu takie widzę ;-)
Załączniki
reklama
Dziewczynka 🙂 na moje oko. Mam bardzo podobne zdjęcie USG i też mamy mieć córkę (potwierdzone w 20 i 22 tc)Witam chciałabym się bardzo dowiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka bo zdjęcie wykonane przez ginekologa dziwnie wyglada to moja druga ciąża i zdjęcie córki wyglądało trochę inaczej niż to które otrzymałam . Lekarz mówi ze dziewczynka ale mam wątpliwości . Proszę o poradę