Wg Klennera i kobiet które współczesne zażywają wit C dzieci nie mają żółtaczki lub jest ona fizjologicznie bardzo lekka.A jest jakaś teoria nt. związku wit C i żółtaczki noworodkowej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg Klennera i kobiet które współczesne zażywają wit C dzieci nie mają żółtaczki lub jest ona fizjologicznie bardzo lekka.A jest jakaś teoria nt. związku wit C i żółtaczki noworodkowej?
Żółtaczka fizjologiczna u większości dzieci jest bardzo lekkaWg Klennera i kobiet które współczesne zażywają wit C dzieci nie mają żółtaczki lub jest ona fizjologicznie bardzo lekka.
No raczej nikt nie wyleczył polio witamina CSkoro wyleczył to wyleczyłprzecież ja nie będę teraz tego udowadniać
ktoś pytał o wit C więc odpowiedziałam ile brałam
![]()
Ale co dasz znać? Że dziecko nie miało zóltaczki? No nie każde maTeż mam 4 letnie dziecko, poza tym jestem w ciąży i zapewne kogoś oprócz mnie interesują takie tematy.choć was to rypie to dam znać
![]()
Taaa. Ciekawe czym raka leczySkoro wyleczył to wyleczyłprzecież ja nie będę teraz tego udowadniać
ktoś pytał o wit C więc odpowiedziałam ile brałam
![]()
Taaa. Ciekawe czym raka leczy![]()