reklama
Link do: Wymagajace.pl - Magdalena Komsta
Ja podawalam Bioaron i jeszcze jakas na zmiane ..Po urodzeniu pozniej latem nie dawalam i teraz dam ale nie codziennie.Mozna zrobic poziom wit D.Teraz jak kupie to vigantol w kropelkach.
Jest lekiem wiec jest przebadana dokładniej i o wiele lepiej sie wchłania .
Poczytaj link na gorze dzisiaj właśnie przeczytalam jesli masz Facebooka
Bardzo duzo rodzicow ja podaje..
Tak samo lepiej tez podawac wit c w kroplach lek bo bardziej przebadane i sie wchlania dobrze.
Z drugim dzieckiem Vigantol chyba bede dawac kiedys.
Ja podawalam Bioaron i jeszcze jakas na zmiane ..Po urodzeniu pozniej latem nie dawalam i teraz dam ale nie codziennie.Mozna zrobic poziom wit D.Teraz jak kupie to vigantol w kropelkach.
Jest lekiem wiec jest przebadana dokładniej i o wiele lepiej sie wchłania .
Poczytaj link na gorze dzisiaj właśnie przeczytalam jesli masz Facebooka
Bardzo duzo rodzicow ja podaje..
Tak samo lepiej tez podawac wit c w kroplach lek bo bardziej przebadane i sie wchlania dobrze.
Z drugim dzieckiem Vigantol chyba bede dawac kiedys.
Ostatnia edycja:
Ankan
Fanka BB :)
A mogłabyś napisać nazwę tej w sprayu? Bo vigantol w kroplachfajnym rozwiązaniem jest wit. D w sprayu, bo łatwo podać niemowlakowi - jedno psiknięcie do buzi i po sprawie![]()
ZUZA.80
Vita D aerozol:A mogłabyś napisać nazwę tej w sprayu? Bo vigantol w kroplach
Link do: Vita D, aerozol dla dzieci od pierwszych dni życia, 10ml - Zdrowie dzieci
ZUZA.80
tylko taka dawka wit. D dla niemowląt jest za wysoka... niemowlakom podaje się 400 j.m w pierwszych 6 miesiącach, a potem 400- 600 przez następne pół roku (uwzględniając zawartość wit. D w mm jeśli dziecko karmione mm)Bioaron polecam. Tu masz promocje na Bioaron Baby + Bioaron 2000 jednostek za niecałe 17 zł Link do: Bioaron Baby 0m+ plus GRATIS Bioaron D 2000 jm 30 kapsułek - Apteka Prima
ZUZA.80
a rzeczywiścieAle ona pisze, ze masz zestaw Witaminę D Bioaron Baby + Bioaron 2000 dla dorosłych.
reklama
Moja siostra podawała synkowi vigantol. Ale i tak kilka razy musiała pytać lekarza czy warto takiemu maluchowi już wprowadzać do diety suplementy... No i akurat w tym przypadku warto, bo skoro rodzice mają za mało tej witaminy to dziecko też może mieć problem z jej produkcją