Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wyksztalcenia medycznego nie mam, natomiast czytalam kiedys, ze godzina dziennie na sloncu to wystarczajaca dawka wit d dziennie dla normalnego czlowieka, jezeli dla nas jest dosyc, to MOIM ZDANIEM dla MOJEGO dziecka tez :-) Pozdrawiamtakich smialych tez bym nie wysuwala...no chyba ze masz wyksztalcenie medyczne....i wiesz jakie niemowlaki maja potrzeby i czy faktycznie godzinna dawka wystarczy 2-3 miesiecznemu dziecku jak i 2 latkowi![]()
Po pierwsze nie dziewczynkuj mi tutajDziewczynko pisz co chcesz ,nie przykladaj wagi zyj przykladami komu co sie stalo od czegos a komu nie , choroby nie wychodza u dzieci jak grzyby po deszczu czesem to wychodzi po latach , jak uprawiasz ryzyko na swoim skarbie to przeciez twoj wybor . Tak samo jak palisz w ciazy dziecko rodzi sie zdrowiutkie a w podstawowce nie umie czytac lub ma ogolnie trudnosci z przyswajaniem wiedzy i rozwojem .

. Co do witaminy k to z tego co JA sie orientuje, bo jak juz powiedzialam zaplecza medycznego nie mam, to witamine k podaje sie, zeby zapobiedz krwotokom u niemowlakow, ktore moga wystapic po porodzie, pomaga tez ona na krzepniecie krwi... Z tego co wiem w mleku z piersi znajduja sie tylko sladowe ilosci, wiec dlatego podaje sie zastrzyk (moze byc tez doustnie)... Ale jak juz pisalam, lekarzem nie jestem ;-)Pozdrawiam