karotka00
Fanka BB :)
Hej wam kochane
Jak wam mija dzień?
Mi dość leniwie.Zaraz będę musiała się zebrać do sklepu,bo poza paluszkami rybnymi i frytkami,nie mam nic na obiad.
Młoda taki zestaw uwielbia oczywiście,no ale bez przesady...
Macie całkowitą rację,jeśli chodzi o boboseksy.:-) Też staramy się to robić kiedy mamy ochotę,a nie,że MUSIMY,ale jednak...ja,jako kobieta podświadomie wyliczam,planuję i tak dalej...Chyba się od tego nie uwolnię.
A w ogóle,to śniło mi się dzisiaj,że mam bliźniaki.
Mam nadzieję,że ten sen,to zwiastun ciąży,ale niekoniecznie bliźniaczej.Chyba bym sobie rady nie dała.3 dzieci...podziwiam kobiety,które mają 3 albo więcej dzieciaczków.Tez bym chciała,ale mój brak organizacji raczej by mi na to nie pozwolił.
No nic,zbieram się do sklepu,chociaż nie ukrywam,że niespecjalnie mi się chce.
Mi dość leniwie.Zaraz będę musiała się zebrać do sklepu,bo poza paluszkami rybnymi i frytkami,nie mam nic na obiad.
Młoda taki zestaw uwielbia oczywiście,no ale bez przesady...Macie całkowitą rację,jeśli chodzi o boboseksy.:-) Też staramy się to robić kiedy mamy ochotę,a nie,że MUSIMY,ale jednak...ja,jako kobieta podświadomie wyliczam,planuję i tak dalej...Chyba się od tego nie uwolnię.

A w ogóle,to śniło mi się dzisiaj,że mam bliźniaki.
Mam nadzieję,że ten sen,to zwiastun ciąży,ale niekoniecznie bliźniaczej.Chyba bym sobie rady nie dała.3 dzieci...podziwiam kobiety,które mają 3 albo więcej dzieciaczków.Tez bym chciała,ale mój brak organizacji raczej by mi na to nie pozwolił.
No nic,zbieram się do sklepu,chociaż nie ukrywam,że niespecjalnie mi się chce.

...ale to chyba jedna z tak niewielu rzeczy na które mamy wpływ... ehh...

. Dla mnie największym wyciskaczem łez to chyba film "bez mojej zgody", pamiętnik, ostatnia piosenka, list w butelce.. oj kupe tego jest..
Ale faktycznie,są filmy,które mogę oglądać non stop i zawsze na nich płaczę. M.in. "Titanic" 
.