dagmar
Fanka BB :)
a co jak nie zglosze ??
Jak nie zgłosisz to pewnie dopiero po szpitalu jej zgłoszą i przyjdzie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co jak nie zglosze ??

NO wlaansie bylam pewna ze babka przyjdzie dzisiaj ,ale narazie cisza !Jutro bede w przychodni u pediatry tam zapytam o wszystko ,polozne pewnie mi wsio powiedza !Wiec jak zdobede jakies info napisze na bank!powiedzcie mi ile po porodzie przychodzi polozna ?? te mamusie co juz z dziecmi w domku sa - byla juz u was polozna ??
przyszła bardzo sympatyczna Pani, pokazywała mi ''co i jak'' pokazała i przystawiała mi małego do cyca ...bo ja w szpitalu karmiłam Miśka na leząco ( bałam się go brać na rece), a połozna się za mnie wzieła, wzieła tez w obroty Miśka
a to masaże pokazywała a to ćwiczenia ... jednym słowem super babka ... jak miałam problem ze spadkiem wagi małego to zadzwoniła do mnie wypytać co i jak, poleciła leki na laktację (super sie sprawdzają), następnego dnia oddzwoniła i powiedziała, że w przychodni waga jest zepsuta
albo raz jeszcze odbebni i po wszystkim.Fajna babka ale w sumie niewiedziala co ma mi mowic i doradzac bo z racji tego ze mam juz starszego synka to raczej wssio wiem co mi potrzebne ! Maly rosnie zdrowo wiec pozagladala na niego i sie zwjala ! Tak ze moje wizyty trwaly po ok 10 minut max ahhahah !
a juz ze trzy razy do niej dzwonilam..
nosz panikara ze mnie.. na szczescie mała łądnie spi teraz.. zdarzylam zrobic dwa prania obiad ugotowac i troche siebie ogarnac