Grzankaa
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ale powiedział, że nie jest pewny.. a ja nie wiem czy się śmiać czy płakać
nie pozostaje mi nic innego jak czekać na 17 marca na połówkowe, gdzie będzie lepszy sprzęt i lekarka, która zdiagnozowała dziewczynkę.
ale przeboje
podobno przy dziewczynce łatwiej się pomylić 
najważniejsze to, że z szyjką ok
a przy Gabrysiu na tym etapie już mi się mocno skracała. Poza tym muszę wrócić do luteiny ze względu na ten twardy brzuch w nocy... następna wizyta 21.03 i wtedy zobaczymy czy ta luteina pomaga, jeśli tak to super, jeśli nie to obawiam się, że skończę na L4, bo już dziś dr coś przebąkiwała
a tak to w tak zwanym międzyczasie 10.03 obciążenie glukozą + morfologia i mocz, 17.03 hormony tarczycy, 24.03 endokrynolog i 7.04 USG 

żeby ten marzec minął jak najszybciej 

aaaaaaaa i dostałam reprymendę za tylko +2,5kg :-(
ale co tam jak będzie chłopczyk to też będę się cieszyła :-) byle zdrowe było 
ale masz tych badań
. Mi też ostatnio coś ten brzuch się często twardy robi, ale żadnych innych dolegliwości nie mam (oprócz bólu kręgosłupa który towarzyszył mi też w 1 ciąży) ja 11.03 jadę na przegląd
to się czegoś więcej dowiem