reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Błonka super że z dzidziusiem wszystko dobrze :)
Kto ma teraz najwcześniej wizytę? Ja się muszę dziś zapisać na USG genetyczne, bo do mojego lekarza są kolejki.

No to i ja się witam wątku wizyt pierwsza za mną, lekarka tylko przyłożyła i mówi udało się macie już potrójne dożywocie:-D.Oczywiście na usg była na razie tylko kropka na razie za wcześnie żeby było widać coś więcej. Wogóle pierwsze jak przyszłam to mi kalendarzyk menstruacyjny chciała dawać a ja jej, że już nie potrzebuje:-D mina bezcenna:szok:. Lekarka jest super będzie prowadziła już trzecią moją ciąże. Pod koniec tylko pójdę prywatnie do ordynatora szpitala, w którym chce rodzić żeby zapoznał się z moim przypadkiem wcześniej i zdecydował co z 3 cesarką, wcześniejsze dwie też miałam u niego ale szłam na żywioł przed 3 wolę żeby się przygotowali i wiedzieli czego się spodziewać, bo każda następna trudniejsza, zrosty i te sprawy.

Następna wizyta 2 grudnia i wtedy będziemy kartę ciąży zakładać, no chyba żeby coś się działo to wcześniej.
Dostałam skierowania na komplet badań i pobrała cytologie, więc na następnej wizycie bedzie wszystko jasne.

Hej kobietki

ja tak na szybko, bo przez tydzień nie będę miała neta w domu - tylko w pracy, a wiecie jak to jest :sorry:

Z lekarki jestem bardzo zadowolona, kompetentna i dokładna, usg nie było, ale tak myślałam, ciąży dała 6/7tyg, pęcherzyk wymacała jeden (ufff :-p). Jedyne co mnie martwi, to że mam twardą macicę, już się stawia :-( przy Gabrysiu miałam tak dopiero od około połowy ciąży, a teraz już na początku :-( na razie mam brać duphaston i potem zobaczymy, może się jakoś ustabilizuje... następna wizyta, już z usg 6.12 - prezent na Mikołajki :-D

Błonka, Jopal, Benfica - Gratuluję wizyt:) Super, że z maleństwami wszystko ok:) Rośnijcie zdrowo!!!!

Dzisiaj odebrałam wyniki i niby wszystko ok, ale od dłuższego czasu mam podwyższone procentowe Neutrofile w morfologii. Miała któraś taki problem??

Ja też odebrałam wyniki i w sumie wszystko ok.tylko cytomegalie przechorowałam .W poprzedniej ciąży jeździłam do szpitala zakaźnego na dokładniejsze badania i okazało się ,że nie jest to już zagrożeniem dla dziecka.Mocz mam odczyn zasadowy i trochę leukocyty powyżej normy .Wizyta dopiero 12 .11.13 Już nie moge się doczekać.

Ja też już po kolejnej wizycie. Serduszko jest, wiek z usg idealnie pasuje do tego z OM. Więc nie ma powodu do niepokoju. Następna wizyta 25.11.:)

Anna chyba następna do wizyty ja. Mam jutro na 17:15. Juz się nie mogę doczekać.
benfica ja bym chyba nie wytrzymała do grudnia, ale ja w gorącej wodzie kompana :-D Dziwie się, że teraz tak długo wytrzymałam bo ostatnio to już w 5 tc leciałam do lekarza :-)

reklama
benfica jopal fajnie ze zadowolone z wizyt jestescie;)

Paulinkaa gratuluje;) fajnie slyszec same dobre wiadomosci;)

Tekla wszystkie czekamy teraz na Twoja wizyte;) ja tez teraz i w 1 ciazy juz w 5 tygodniu bylam;) teraz mam 19 listopada a pozniej 16 grudnia;)

Do góry