reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

dziekuje Wam dziewczyny baaaardzo :* weroniko uczucie nieporównywalane z niczym innym... u mnie dzisiaj zaczyna się 10 tc, a termin bellybestfriend pokazuje mi na 26 czerwca. :) a w ogole widzialyscie ten portal? bardzo pomocny dla nas cięzarnych

a Wy dziewczyny w pierwszej ciązy czy juz macie swoje pociechy?? :-)

ja w pierwszej :) dziś rozpoczęłam 10 tyg. :)) zapoznaje się z tym portalem, termin mam na 22 czerwca :)

reklama
dziekuje Wam dziewczyny baaaardzo :* weroniko uczucie nieporównywalane z niczym innym... u mnie dzisiaj zaczyna się 10 tc, a termin bellybestfriend pokazuje mi na 26 czerwca. :) a w ogole widzialyscie ten portal? bardzo pomocny dla nas cięzarnych

a Wy dziewczyny w pierwszej ciązy czy juz macie swoje pociechy?? :-)

my juz mamy Zosię :) będzie miala niecale 2 latka jak się młody urodzi
kurcze pisze mlody.. mowie on a nie znam plci przeciez :p

weronika to my tak samo ;) i jak Ci sie portal podoba? :D jak dla mnie suuuperancki. a jak tam w ogole ciąże znosisz? :) masz wszystkie książkowe objawy?

weronika to my tak samo ;) i jak Ci sie portal podoba? :D jak dla mnie suuuperancki. a jak tam w ogole ciąże znosisz? :) masz wszystkie książkowe objawy?

Oliwia, nie mam wymiotów :) mdli mnie tylko dość często, poza tym tradycja, czyli zmienność nastrojów ogromny apetyt, senność, wieczne zmęczenie, ale jest radość wielka i się nie możemy doczekać z K na nasze dzidzi, a Ty jak znosisz? skąd piszesz?

J poniedziałek trafilam do szpitala bo w czwartek zaczelam plamic na szcescie dzidzi zdrowe serce jak dzwon szybkie jak rakieta ;) po badaniach i jednym dniu puscili do domu teraz w czwartek mam kokejne badania w szpitalu ale od wczoraj juz nie plamie i brzuch nie boli wiec czuje sie lepiej no i przez to ze bylam w szpitalu wczesniej moglam zobaczyc swoja dzidzie bo tutaj sa tylko dwa usg na cala ciaze w 12 i w 20 tyg. Wiec chociaz cos dobrego.

Witam :)
Poleniuchowałam weekendowo i teraz mam co nadrabiać :)
Mea śliczny maluszek. Bardzo się cięszę, że wsio jest ok:tak:
Oliwia Gratuluję!! Portal znam bo starając się o maleństwo używałam OvuFriend. Dla mnie to 2 ciąża, mam już dwuletnią córkę Emilkę :-D
Błonka - ja przez mojego męża (twierdzi, że zrobił córkę) cały czas mówię o maleństwie w formie żeńskiej. Będzie śmiech jak malutkiej coś malutkiego wyrośnie;-)Mam przeczucie, że to będzie dziewczynka. Jeszcze kilka tygodni i będzie wiadomo :tak:
Korba dobrze, że z maleństwem wszystko oki :-Ddbajcie o siebie i rośnijcie zdrowo:tak:

Dziękujemy no ja tez mam czucie , ze to baba nawet sie smialam w chwilach strachu , ze jak plamke to pewnie mala meda ma okres i mnje straszy ;) wiem straszne ale jakos chcielismy sie z mezem posmiac by nie zwariowac ;)

ciekawe to jest musze przyznac ale wymaga starannego wypelnianai - chyba nie dla mnie :)
ee tam nie trzeba starannie wypelniac. każdy wypelnia tak naprawde ile chce. :D ja nie moge sie doczekac jak będę miała po usg wymiary mojego maleństwa, bo tam są wykresy dla dzieci i pokazuje czy maluszek rozwija sie w normie. weroniko mnie meczą mdlosci... dzisiaj od rana jakiś koszmar. nawet mi sie rzygnelo raz... bleeee a tak poza mdlosciami to nie jest najgorzej na szczescie. chociaz przyznam się, że wieczorami padam na twarz... chyba bede musiala w koncu w pracy powiedziec i troche zwolnic tempo ;) P.S. jak mi sie uda wkleic to pokaze wam fotke z zeszlego tygodnia mojego dziennika :D:D a jak tam u Was poczatek tygodnia

Załączniki

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Olivia dzis rozpoczęlam zabawę z tym portalem, fajne te wykresy, ale forum jest fajniejsze tu :-) wejdź na wątek czerwcowki 2014 tam poczytasz co u nas, tu piszemy o badaniach :-)))

Do góry