reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Emotion super :-) a czemu obrazil?
'wagowo' ze tak powiem.
Ze mam za duzo tluszczu, jak ja sobie wyobrazam badanie - jak nic on nie zobaczy itp.

Na wynikach z usg napisal mi 'badanie bardzo utrudnione - przerost tkanki tluszczowej - nadmierne bmi' [tak kulturalniej]
Wogule cale usg marudzil jak mu ciezko nie jest.

reklama
Aparatka- bardzo mi przykro...też przez to przechodziłam...gdybyś chciała pogadać, to daj znać na priv... Ale wierzę, że jeszcze zdarzy się cud! Trzymam kciuki!!

Gąska, Karolek,Abezela,Skodzia, Kasia, Tekla- gratuluję wizyt i cieszę się, że wszystko dobrze! Maluszki cudowne!!

Ja wizytuję jutro... ale mam cykora... brr...

:)
wszystko będzie dobrze :)) trzymamy kciuki

Emotion- tez mam genetyczne w sobotę. I jakoś tak sie wkrecilam , ze strasznie sie boje. W poprzedniej ciazy nawet o tym nie myślałam. A teraz mega strach.

Dziewczyny- gratuluje książkowych przeziernosci no i cudownych maluchów.

reklama
Tekla super :-) bardzo się cieszę :-) że wizyta udana i mała fasolka zdrowa i rośnie jak na drożdżach :-) ja też już chcę zobaczyć swojego maluszka :tak:

Do góry