reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

ja juz dosc dawno wrocilam ale jakos zebrac sie do kompa nie moge ...
mala lezy sobie pod lozyskiem glowa w gore a nogami nad moim pecherzem - co doskonale wiem po tym jak cesto biegam sikac !! chcielismy nakrecic film bo to w koncu polowkowe usg i chcilismy malej pokazac ale niestety kiepsko bylo dzis cos zobaczyc :) buzia schowana tak za lozyskiem ze bez szans ... wiec mamy tylko jakies 2 minutki filmu ... doktorek nawet za to wiecej nie policzyl bo powiedzal ze nic z tego ... a nasepnym razem trzeba wziac pendriva to bedziemy zdjecia wgrywac :)
no ale najwazniejsze ze mala rosnie slicznie, juz wazy 519 g wg wymiarow wszelakich jest 4 dni mlodsza niz wykazuje wiek ciazy ale 4 dni wlasciwie nic nie znaczy :)
serducho 4 komorowe prawidlowe, nerki ok, pecherz zoladek ... wszystko na swoim miejscu :) nawet udalo nam sie paluszki w rekach policzyc ale buzki nie pokaze wstydnisia ... mam jakies 3 zdjecia 3d ale nic ciekawego na nic nie widac wiec nawet nie wklejam ... mam nadzieje ze w gliwicach na tym usg cos ladniejszego zobaczymy :) ale zobaczylismy znowu ze na 100% jest dziewczynka (pupe wystawia bardzo chetnie a buzki to nie pokaze...) gwiazda jedna ...
no i juz wiem ze bede slabo czula ruchy z uwagi na lozysko polozene wysoko na przedniej scianie macicy

reklama
reklama
Do góry