reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

reklama
Skodzia przecie tak sie oszczedzalas. Luteina pomoze. Ale mi jak sie skracala to tylko fenoterol bralam i brzuhc twadnial. To powiedziala ze zbyt aktywny tryb zycia prowadze a ty sie oszxczedzac ja juz tego nie kumam czym to idzie. Glowa do gory bedzie dobrze :) 3mam kcukassssyyyyy :*

Skodzia nie peniaj, ja z mega krotka szyjka wytrzymalam od 20 do 38 tyg. Bedzie dobrze, jestes pod kontrola, masz leki, polezysz w domku i bedzie ok !

No wkurzajace to jest. A co lekarz na to? Zmartwil sie?
już kiwał smutno głową przy zwykłym badaniu że za dobrze nie jest, ale chociaż szyjka zamknięta jest... w sumie jakby było tragicznie to by mi skierowanie do szpitala dał na jutro, a nie dał.

Skodzia przecie tak sie oszczedzalas. Luteina pomoze. Ale mi jak sie skracala to tylko fenoterol bralam i brzuhc twadnial. To powiedziala ze zbyt aktywny tryb zycia prowadze a ty sie oszxczedzac ja juz tego nie kumam czym to idzie. Glowa do gory bedzie dobrze :) 3mam kcukassssyyyyy :*
Sama nie wiem dlaczego, ale dziękuję za wsparcie :happy2:
skodzia, trzymam kciuki, na pewno dobrze się wszystko skończy i luteina pomoże :tak:
Dziękuję, mam nadzieję :happy2:

Ale tak zrezygnowana byłam jak wtedy gdy szłam do szpitala z tym plamieniem...

Rurki trzymam Cię za słowo ;-)

Skodzia niech najpierw zmierzy na usg.To jest mięsień raz dłuższa raz krotsza, NIe martw sie na zapas, i jak cie tak nastraszył niepotrzebnie to cdlaczego nie zrobił usg albo szpital.Najważniesze ze twarda.Lez z tyłkiem u góry i spokojnie dasz rade skarbie

reklama
Do góry