reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, badania, USG

Tak Gosiu szyjka sie skraca, ale do tego jest mieciutka. Syna tez czasowo moze szybko urodzilam, bo rano na obchodzie decyzja ze do domku, a po 12 mialam juz go w ramionach :)

reklama
No własnie skończyłam rozmowę tel z koleżanką (poznaną 8 lat temu na innym forum tematycznym - też z Poznania i od tego czasu spotykamy się na żywca, a dzidziusia ma właśnie 3-miesięcznego i znów nas połączy nowy cel w życiu ! :wink:) , która urodziła niedawno w Raszei- szpital po remoncie, położne kochane! Jeśli cesara, to czeka mnie Polna , ale jak nie, to jeszcze mam czas:cool2:

Maui, oo to super sprawa z koleżanką :D Ja nadal nie wiem Raszei czy Lutycka.
Lutycka mnie trochę przeraziła ostatnio. Kobiety pod ktg leżały prawie cały poród, a ja chcę aktywnie rodzić. Taki mam plan.

Maui, oo to super sprawa z koleżanką :D Ja nadal nie wiem Raszei czy Lutycka.
Lutycka mnie trochę przeraziła ostatnio. Kobiety pod ktg leżały prawie cały poród, a ja chcę aktywnie rodzić. Taki mam plan.
no własnie... datego drugie rodziłam na Polnej i było i tak o niebo lepiej, nawet w tym kombinacie na poporodowym niż na Lutyckiej... A Raszei jest bardzo nastawiona na aktywność rodzących, więc jak nie chcesz kombinatu/nie musisz, to Raszei lepiej...

Maui świetnie że utrzymujecie tą znajomość :D
Ja pomimo nieprzyjemnych wspomień raczej zdecyduje się również na Raszei; co ma być to będzie ;)

reklama
Ja po wizycie, maluch zdrowy, ciągle ułożony główką w dół, od 2 miesięcy nie mogę potwierdzić czy nadal chłopak bo tak się ukrywa szczwana bestia :D waga 2091g (wg OM 32t6d), wypada parę dni młodszy już od jakiegoś czasu, szyjka długa, nie wiem czy tak łatwo pójdzie urodzić przed czasem ;), kolejna wizyta za 2 tygodnie, wtedy będę miała pobrane posiewy. W Luxmedzie nie robią podobno KTG, jedynie jak jest coś nie tak to kierują do szpitala czyli dobrze, że w SR mamy coś z Malutką w gratisie :)

Ostatnia edycja:
Do góry