reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty, badania, usg

Karoo ladne zdjecie miodzio o plci cos wspominal?

010igov3fkey3mez.png

reklama
Gratuluję Justyna z całego serducha [emoji5].
Życzę cudownego i spokojnego przeżywania ciąży [emoji5].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje ... [emoji8] ja jestem pełna euforii , jestem tak szczęśliwa że męczące nudności i bóle głowy są dla mnie niczym w porównaniu lat tęsknoty za czymś co wydawało mi się nie osiągalne [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

DSC_0510.JPG
Justyna gratuluję, my staraliśmy się wcześniej o syna ponad 7 lat więc wiem jaka to radość.

To moje szczęście.
6 cm, noga prawie 2 cm, obwód główki ponad 7,7cm haha.
Zdjęcie mało wyraźne niestety..
Między nogami nic a nic nje było.. A siedziało jakby na głowicy.

Karoo śliczne zdjęcie!
Jak NT??

Załączniki

• DSC_0510.JPG
    DSC_0510.JPG
    792,6 KB · Wyświetleń: 881
Zobacz załącznik 787647 Justyna gratuluję, my staraliśmy się wcześniej o syna ponad 7 lat więc wiem jaka to radość.

To moje szczęście.
6 cm, noga prawie 2 cm, obwód główki ponad 7,7cm haha.
Zdjęcie mało wyraźne niestety..
Między nogami nic a nic nje było.. A siedziało jakby na głowicy.

Karoo śliczne zdjęcie!
Jak NT??

Lilith gratulacje :-) no to Kochana dokładnie wiesz co przeżywam ;-) zdrówka dla ciebie i maleństwa piękne zdjęcie USG [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith - piękne zdjęcie [emoji5]. Gratuluję [emoji5]

Nie mogę wyjść z podziwu dla Waszych tyci ludzikow [emoji7]. Chyba w poniedziałek pójdę na wizytę (nie wytrzymam do środy [emoji4])

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1481836156-1d1mld.jpeg

Nasze 5.26cm szczęścia :)
Miałam dziś prenatalne wszystko w porządku NT 0.13 z usg wychodzi 11+6.
Idąc dziś na wizytę nie spodziewałam się tego ze poznamy płeć:)
Na usg tak wszystko było ładnie widać że ja nie znając się bym też tak powiedziała jak lekarz, zobaczymy czy na dalszych wizytach będzie się potwierdzać :) ( chociaż tam gdzieś z tyłu głowy mam myśl że może to za wcześnie jeszcze, w pierwszej ciąży poznaliśmy płeć dopiero w 20tyg )

Nasze drugie maleństwo to chłopiec :) [emoji64][emoji173]

p19u3e3k9ugosgbi.png

Do góry