reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
Integral super, gratuluję synka :) Cieszę się że wszystko wporzadku jest..

Lilith uważaj na siebie i trochę zwolnij tempa kochana..A fotki cudne..nadziwić się niemogę jaką małą akrobatkę w brzuszku masz :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratki dziewczyny:-)

Aha z tego co wiem Integral nie miala.prenatalnych i chyba nie znala plci przynajmniej ja to tak zrozunialam jedynie chciala corki ale moze sie myle.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka pamietliwa jesteś. Tez myślałam, kiedy ta córeczka się pokazała jak prenatalnych nie było ale cóż :)

Pytałam juz na głównym ale chyba przeoczylyscie, wiecie może co z Luandzia?? Ona się po wizycie nie odezwała??

Dziękuję kochane za kciuki i komentarze. Teraz juz wiem skąd te wypychania boczne i czucie ruchlw w taki sposób.

Bo ja bardzo chciałam corke. . . Wiecie syn juz wyrostek 12lat.
A córcia. . . Warkoczyki, kucyki , tiulem. . . Już bawiłam się w dinozaury i koparki. No cóż trzeba będzie się postarać następnym razem[emoji12]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo ja bardzo chciałam corke. . . Wiecie syn juz wyrostek 12lat.
A córcia. . . Warkoczyki, kucyki , tiulem. . . Już bawiłam się w dinozaury i koparki. No cóż trzeba będzie się postarać następnym razem[emoji12]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie tak samo, syn tez juz prawie 8 lat i drugie dzieciątko to tez chlopczyk ... narazie imię to wyzwanie, ale mąż i syn wykorzystują moje niezdecydowanie i Mikołaj chyba będzie

Mi też córcia się marzyła. ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry