Karolinusia
Fanka BB :)
to ja teraz mam stracha ze w 31 tyg moj mały ma tylko 1500... widze ze niektóre wasze maluchy maja o kg więcej!
moja mała w 31tc miała 1600 i ja się nie martwię.
Pszczółko śliczne ujęcie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja teraz mam stracha ze w 31 tyg moj mały ma tylko 1500... widze ze niektóre wasze maluchy maja o kg więcej!
Nie nalezy sie sugerowac pomiarami z USG! Niestety waga moze sie mylic pol kilo w ta lub w tato ja teraz mam stracha ze w 31 tyg moj mały ma tylko 1500... widze ze niektóre wasze maluchy maja o kg więcej!
a ja wróciłam z usg.
mamy już 2280 g, a zdjęcia twarzy dalej nie mam bo mała jest bezwstydna i cipcie pokazała odrazu, a buzię rączką zasłoniła. Pani doktor próbowała bardzo bo i na prawym i na lewym boku robiła mi usg, nawet kazała się przespacerować. Mała jednak uparta i twarzy nie pokazała, za to cipcie w pełnej okazałości![]()
a ja wróciłam z usg.
mamy już 2280 g, a zdjęcia twarzy dalej nie mam bo mała jest bezwstydna i cipcie pokazała odrazu, a buzię rączką zasłoniła. Pani doktor próbowała bardzo bo i na prawym i na lewym boku robiła mi usg, nawet kazała się przespacerować. Mała jednak uparta i twarzy nie pokazała, za to cipcie w pełnej okazałości![]()