Cześć dziewczyny ja wczoraj byłam na tej drugiej wizycie usg , mała troche się na boku ułożyła więc dużo lepiej było widać choć i tak z tego 3d4d to nici , bo owszem przełączył głowice ale nic za bardzo nie było widać jeszcze mam łożysko na przedniej ścianie brzucha i mała prawie twarzą w nim była, ale to świetnie wyglądało bo cały czas ssała , taki odruch chyba bo dotykała warg, i cały czas rączkami po głowie się głaskała. Ten lekarz nie nagrywa , ale ja wziełam swoją kamerke i nagrałam , fajnie to wyszło bo ten lekarz dużo opowiada i słychać głośno serduszko. W sumie jestem nawet zadowolona , i on czy jest 3d czy nie to i tak bierze zawsze 80 zł a inni dużo więcej , na szczęście przy poprzedniej wizycie usg jak mała była mniejsza i też przełączył to dał mi ładne 2 zdjęcia 3d,więc mam już zdjęcia i filmik. A mała jest małą nadal , nawet świetnie się broszką do kamery wystawiała , więc raczej wątpliwości nie mam .31t6d Waży 2090g ma długie kosci nóg i rąk ,to akurat mnie cieszy fl=65mm, hc=304mm bpd=82mm ac=285mm serduszko pikało 134/min. ogólnie lekarz powiedział że jest duże dziecko i wyprzedza wymiary ,każdy wymiar o 2 tyg, szykuje się ciekawy poród

.(wg usg 33t 3d) ale kazał się sugerować terminem z om .:-)Oczywiście na godzine przed usg mój M zadzwonił że nie zdąży z pracy wrócić czym mnie wkurzył maksymalnie , ale wzięłam mame i jej się oczywiście bardzo podobało .