reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Co do wkładek to moja kuzynka zaszła w ciążę stosując takie zabezpieczenie i najgorsze było to że do 5 czy 6 miesiąca z nią chodziła, bo się wrosła w macicę i nie dało się jej wyciągnąć... Dopiero potem samoistnie wyszła. Wszyscy to uważaliśmy za cud i jej synkowi nic się nie stało na szczęście, ale ile strachu się najadła to jej...

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: O ludzie,dobrze,ze wszystko dobrze się skończyło,ale nerwów nie zazdroszczę,masakra jakaś :szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie tez było wznowienie plamienia, ale teraz mysle ze to juz koncówka, bo tylko taki śluz lekko podbarwiony krwia leci i to juz co raz mniej, takze dziewczyny głowa do góry...

Boze ja juz zapomniałam co to jest plamienie:tak::-D:-Dod 2 tyg spokój:tak:teraz czekam na @i mam nadzieje ze predko sie nie pojawi.Choć z drugiej strony mogłabym wtedy zacząć zazywac tabletki.We wtorek ide do ginma ciekawe co powie.Ja sięczuje ok ale w koncu sama sie nie oglądne;-):-D:-D

A mi się zbiera już na okres. Otworzyła mi się przepustnica w żołądku to raz, a dwa, że czuję lekki dyskomfort (bólem tego jeszcze nie można nazwać) w podbrzuszu - ewidentne u mnie oznaki zbliżającej się cioci w czerwonym porshe. Góra do tygodnia powinna się pojawić. Masakra.. ale z drugiej strony będę mogła sobie zaaplikować to nuva ring i przetestować go ;-)

a ja nadal nie wiem, czy to co mi "leci" to @ czy połóg się uwstecznił jakoś. Nie jest to plamienie, jest to normalna krew jak przy @ trwa to już tydzień, trochę długo jak na @ u mnie:eek:
bez sensu

karolinusia wiesz kiedyś czytałam że jeśli kobieta w połogu przestaje krwawić a za moment znowu zaczyna to znaczy że trzeba się bezwarunkowo zgłośić na kontrolę do gina.

reklama
a ja nadal nie wiem, czy to co mi "leci" to @ czy połóg się uwstecznił jakoś. Nie jest to plamienie, jest to normalna krew jak przy @ trwa to już tydzień, trochę długo jak na @ u mnie:eek:
bez sensu
ja tez miala dluzej niz okres i mocniej- ale wydaje isie e to okres bo to krew cysta a lecial mi czysty śluz i juz przestało leciec:-p:-p:-p a wizyte u gina mam w czwartek

Do góry