reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
własnie wrócilam,w końcu usłyszałam bicie serduszka i prawdopodobnie będzie córeczka:-):-):-) maleństwo waży 542g ,jestem załamana łożysko jest obniżone w poniedziałek kolejna wizyta zobaczymy co dalej:-(i usłyszałam że szyjka jest za długa prawie 8cm
Gratuluję córci. Trzymaj się będzie dobrze. Jeszcze trochę czasu zostało łożysko na pewno się podniesie :tak::tak:

ale lekarz po chwili stwierdził że jednak nie dziewczyna a chłopak będzie bo się dzidzia bardziej odwróciła i mozna było rozpoznac lepiej
Super, gratuluję synka :-D:-D

My też jesteśy dziś po rannej wizycie. Specjalnie marsa zjadłam, żeby Dziecię obudzić, a ona obudziła się już w aucie, a podczas padania spała :-D:-D:-D
Dziewczynka potwierdzona po raz trzeci;-) Waży już ok. 950 g, anatomia w porządku. Szyjka w porządku, brzuszek ponad pępek, więc też ok :-) a mi się wydaje, że jakoś nisko mam tego brzuchatka... ale zgagę też mam, a któraś z Was mówiła mi już jakiś czas temu, że to objaw tego, że brzuszek wysoko :confused:

Cieszę się, że Wasze Maluszki rosną zdrowo!
Karcia85- gratuluję SYNKA !

martikka zgaga niby pojawia się wtedy kiedy inne nardządy ustępują miejsca rosnącej macicy. One idą w górę i żołądek też, oraz ujście żołądka się przez to rozpulchnia i dlatego do przełyku dochodzą soki które powodują zgagę.

Ja mam czasami tak silną że nie mogę spać....Ale na szczeście Rennie można śmiało brać w ciąży....Mi pomagają też cuksy miętowe

martikka zgaga niby pojawia się wtedy kiedy inne nardządy ustępują miejsca rosnącej macicy. One idą w górę i żołądek też, oraz ujście żołądka się przez to rozpulchnia i dlatego do przełyku dochodzą soki które powodują zgagę.

Ja mam czasami tak silną że nie mogę spać....Ale na szczeście Rennie można śmiało brać w ciąży....Mi pomagają też cuksy miętowe

Ja już nigdzie się nie ruszam bez rennie i wody :-)
Mój K. chciał mi ostatnio zrobić przyjemność (bo wie że ja za tym wapiennym smakiem rennie nie przepadam) i kupił rennie owocowe... powiem Wam szczerze, że jest fuj ble, jeszcze gorsze od zwykłego i nie działa tak skutecznie.

ja mam czasem zgagę ale tylko wieczorem. narazie nic na to nie biorę bo nie jest az tak dokuczliwe.
dzieci coraz większe. ciekawe ile moje maleństwo waży, ale o tym przekonam się dopiero za pare tyg bo następne usg mam w 29tc

Dzięki kochaniutke ;) M zadowolony jest bardzo a jeszcze bardziej od niego mój teść :D heheh aż nie mógł uwierzyć że chłopak bo akurat u mojego M brata dziewczynka jest więc każdy w szoku hehe

Dziewczynki gratuluję...

Czy jest jeszcze ktos kto płci nie zna? bo mam wrażenie, ze tylko ja zostałam:baffled:...

reklama
Do góry