asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Karcia85 gratulacje potomka, mąż Cię będzie na rękach do końca ciąży nosił:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję córci. Trzymaj się będzie dobrze. Jeszcze trochę czasu zostało łożysko na pewno się podniesiewłasnie wrócilam,w końcu usłyszałam bicie serduszka i prawdopodobnie będzie córeczka:-):-):-) maleństwo waży 542g ,jestem załamana łożysko jest obniżone w poniedziałek kolejna wizyta zobaczymy co dalej:-(i usłyszałam że szyjka jest za długa prawie 8cm

Super, gratuluję synkaale lekarz po chwili stwierdził że jednak nie dziewczyna a chłopak będzie bo się dzidzia bardziej odwróciła i mozna było rozpoznac lepiej

martikka zgaga niby pojawia się wtedy kiedy inne nardządy ustępują miejsca rosnącej macicy. One idą w górę i żołądek też, oraz ujście żołądka się przez to rozpulchnia i dlatego do przełyku dochodzą soki które powodują zgagę.
Ja mam czasami tak silną że nie mogę spać....Ale na szczeście Rennie można śmiało brać w ciąży....Mi pomagają też cuksy miętowe
Dziewczynki gratuluję...
Czy jest jeszcze ktos kto płci nie zna? bo mam wrażenie, ze tylko ja zostałam...
, a w ogóle to niby sto dni mi zostało do porodu, kurcze, jak ten czas leci:-)