reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Shenkoka fotka naprawdę rewelacyjna :-D, moja Kluska niestety całą buźkę ostatnio zasłaniała rączkami, także my czekamy z usg aż do poczatku sierpnia :-(

Cyniczna wypoczywaj !!! :tak:

reklama
Dziewczyny czy zdazaja wam sie czasami silne skorcze w dole brzucha? Mowie o takich ze nie mozna sie ruszyc tak z 2-3 minuty. Kolejna rzecz,wiem ze podczas ciazy niektore mamusie za przeproszeniem popuszczaja mocz,ale jesli wiesz ze to nie to,czy ktoras z was slyszla o saczeniu wod plodowych? :zawstydzona/y:Wiem ze sa testy w aptekach ktore wykrywaja takie zagrozenie ale moze macie jakies wskazowki od waszych ginow jak to rozpoznac?:confused: Tu w UK jestem zdana na polozna,ktora diagnozy stawia na podstawie opisu..a to nie wystarczajaco dla mnie:baffled:

Dziewczyny czy zdazaja wam sie czasami silne skorcze w dole brzucha? Mowie o takich ze nie mozna sie ruszyc tak z 2-3 minuty. Kolejna rzecz,wiem ze podczas ciazy niektore mamusie za przeproszeniem popuszczaja mocz,ale jesli wiesz ze to nie to,czy ktoras z was slyszla o saczeniu wod plodowych? :zawstydzona/y:Wiem ze sa testy w aptekach ktore wykrywaja takie zagrozenie ale moze macie jakies wskazowki od waszych ginow jak to rozpoznac?:confused: Tu w UK jestem zdana na polozna,ktora diagnozy stawia na podstawie opisu..a to nie wystarczajaco dla mnie:baffled:

podobno są bardziej przeźroczyste i bardziej wodniste niż upławy... ale ja tez miałam czasami wrażenie, że mam za mokro tam... ale to chyba tylko popuszcznie było :baffled: bo mała ruchliwa jak nigdy:happy2:

mi się tak silne bóle nie zdarzają w dole brzucha....

ja miałam skurcze i dzwoniłam do ginekologa to pierwsze jego pytanie było czy często oddaje mocz:confused: więc chyba chodziło o to czy przypadkiem nie sączą mi się wody:tak: wody płodowe to ewidentnie woda żadne śluzy itp:no:

ja odczuwam takie dziwne uczucie w kroczu szczególnie przy kucaniu pewnie związane jest to z rozchodzącymi się kośćmi miednicy:tak:

No wlasnie ja czesto oddaje mocz..:confused:a poza tym troche rozni sie on od tego co zaobserwowalam:-(. Poczatkowo myslalam ze moze sie tam tak poce (bo tu bardzo cieplo ostanio,a do kruszynek nie naleze),ale to chyba zabawna teoria..

Mayo niewiem co Ci napisać dziwna sytuacja.....
Może warto iść do lekarza z tym.

Ja mam skurczyki przy pochylaniu się ale takie nie na macicy tylko jakby na szyjce. Może mi szew puszcza.

Ja dziś po wyniki z glukozy 75g i do lekarza.....Ciekawe co wyjdzie....

A mi właśnie gin przełożyła wizytę... ma poród bliźniaczy i zastępstwo jej wżenili w szpitalu... Hymmm, a moze być i jutro w zasadzie. Dziś czuję się lepiej i uczucie "kłucia" zniknęło (odpukać)

No wlasnie ja czesto oddaje mocz..:confused:a poza tym troche rozni sie on od tego co zaobserwowalam:-(. Poczatkowo myslalam ze moze sie tam tak poce (bo tu bardzo cieplo ostanio,a do kruszynek nie naleze),ale to chyba zabawna teoria..
mayo a nie możesz zrobić usg:confused: doktor zobaczy dokładnie ilość wód płodowych:tak: lepiej może zrobić i mieć spokój a tak będziesz cały czas się denerwowała

reklama
co do skurczybyków to ja mam z rana zazwyczaj jak mi sie chce kupe:-D tzn wogóle jak mi sie chce kupe to aż mnie w pól zgina i prądy mi przechoza rpzez pol brzucha- ale ju zaczynam sie przyzwyczajac:-D:-D:-D:-D zawsze wiem od czego i czasem to jest goedzine przed to wiem ze bede musala isc na królewski tron:-D:-D:-D

Ale ja jestem obrzydliwa:cool2::-D:-D:-D:-D

Do góry