reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Brzuch... kłuje mnie macica (tak, "kłuje" to dobre słowo). Nie mogłam sie na prawy bok odwrócić w nocy, bo na prawym kłuje bardziej. I taki napięty mam brzuch, tzry razy większy niż wczoraj...

a dzwoniłaś do gina?
może właśnie dlatego że tak rośnie nagle to boli, bo się rozciągają więzadła... Mnie też czasem kłuje jednocześnie pod kością łonową i na czubku macicy... Myślałam że od rośnięcia...

cyniczna ja bym chyba zadzwoniła do ginka..nie ma co się męczyc i stresować :-(

ja właśnie wróciłam od mojego ginka..zatem hmm mamy już 1300 g :tak::baffled::shocked2:
wszystko w porządku..tylko dojrzałość płodu tak na 28-29 tydzień..zatem albo zwolni troszkę albo urodzę duuużego bobasa..albo urodzę wcześniej :baffled:
ale Kajtek byl dzis bardzo grzeczny i pokazał wreszcie swoja buzię :-) jak sie uda to zamieszczę fotusię :tak:ulożenie na razie poprzeczne..już wiem czemu mam skopaną jednoczesnie lewą i prawą stronę :happy2:..no i dostałam L4..więc looozik..

Załączniki

• maluch.jpg
    maluch.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
Ale ładna buzia !!! :-D:tak::-D

Moja gin właśnie jest w drodze powrotnej z urlopu. Jutro będzie ogólniedostępna. Dziś tylko przez telefon sobie mogłam pogadać, a rano mam wizytę.

Shenkoka słodkie zdjęcie...

Cyniczna to lez i nie przemęczaj się... mnie też czasami kłuje w prawym boku...

reklama
Do góry