reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
To jest zdjecie z mojego pierwszego USG
12 tygodni i 1 dzien

n6625059031994984497256u.jpg

Justyna, maleństwo śliczne. A do tego jakie wyraźne zdjęcie :-)
Mam pytanie dziewczyny wybieracie się na 3D/4D USG?

Ja się wybieram. W pierwszej ciąży nagrałam Zuzce taką pamiątkę więc teraz się nie wyłamię. Oczywiście dla mnie takie usg ma właśnie charakter pamiątkowy, bo nie jest specjalnie istotne z punktu widzenia potwierdzenia prawidłowości przebiegu ciąży.

Ja się wybieram. W pierwszej ciąży nagrałam Zuzce taką pamiątkę więc teraz się nie wyłamię. Oczywiście dla mnie takie usg ma właśnie charakter pamiątkowy, bo nie jest specjalnie istotne z punktu widzenia potwierdzenia prawidłowości przebiegu ciąży.

Ja również wybieram sie na 3 D

Justyna1988 - sliczna dzidzia :] u mnie w 12nastym tyg. nie bylo takiego dokladnego usg, raczki itp wygladaja jak kuleczki :p

12 tygodni
1mybabyxd.jpg

reklama
14 tygodni
1baby14weeks.jpg

1baby14weeksfront.jpg

przeprazam za posta pod postem ale jak chcialam w jednym wkleic te 3 zdjecia to pokazywalo sie tylko jedno dunno why :(

Do góry