reklama
daizee
Fanka BB :)
jest SYNEK! 

wczoraj na usg lekarz wyraźnie widział, że chłopak. Mój Mąż się śmieje, że on nie miał wątpliwość, że będzie syn, bo przecież wiedział, co robi
bardzo się cieszymy. Młody waży 466 gram i wszystko ma na miejscu ;-) też mam łożysko na przedniej ścianie, ale nic lekarz nie mówił, że to źle. mam tylko mniej chodzić i częściej z nogami do góry siedzieć, bo mi trochę nogi puchną.
gregorb ja jestem z Gdyni i też się rozglądałam za jakąś aktywnością dla ciężarówek. podobno fajnie jest w Galerii Bałtyckiej u góry - elementy jogi i pilatesu dla ciężarnych i jeszcze teraz jakaś promocja jest. niestety ja nie mogę za bardzo fikać.

gregorb ja jestem z Gdyni i też się rozglądałam za jakąś aktywnością dla ciężarówek. podobno fajnie jest w Galerii Bałtyckiej u góry - elementy jogi i pilatesu dla ciężarnych i jeszcze teraz jakaś promocja jest. niestety ja nie mogę za bardzo fikać.
Karolinusia
:-d:-d
gratulujemy syneczka :-d
jest synek! :-d:-d wczoraj na usg lekarz wyraźnie widział, że chłopak. Mój mąż się śmieje, że on nie miał wątpliwość, że będzie syn, bo przecież wiedział, co robi :-d bardzo się cieszymy. Młody waży 466 gram i wszystko ma na miejscu ;-) też mam łożysko na przedniej ścianie, ale nic lekarz nie mówił, że to źle. Mam tylko mniej chodzić i częściej z nogami do góry siedzieć, bo mi trochę nogi puchną.
gregorb ja jestem z gdyni i też się rozglądałam za jakąś aktywnością dla ciężarówek. Podobno fajnie jest w galerii bałtyckiej u góry - elementy jogi i pilatesu dla ciężarnych i jeszcze teraz jakaś promocja jest. Niestety ja nie mogę za bardzo fikać.
gratulujemy syneczka :-d
monisia1979
daizee-gratuluję serdecznie syneczka:-):-):-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
jest SYNEK!wczoraj na usg lekarz wyraźnie widział, że chłopak. Mój Mąż się śmieje, że on nie miał wątpliwość, że będzie syn, bo przecież wiedział, co robi
bardzo się cieszymy. Młody waży 466 gram i wszystko ma na miejscu ;-) też mam łożysko na przedniej ścianie, ale nic lekarz nie mówił, że to źle. mam tylko mniej chodzić i częściej z nogami do góry siedzieć, bo mi trochę nogi puchną.
Gratulacje, w końcu i Ty się dowiedziałaś:-). Chyba tylko nam dzidź chce zrobić niespodziankę

pszczółka maja
no to ostatnio mamy wysyp chłopców i chyba nam się trochę statystyka wyrównała
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Amelkowa
gratulacje ;-)jest SYNEK!

Asieńka zdjęcia super, to uśmiechnięta buzia powala

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Asieńka zdjęcia super, to uśmiechnięta buzia powala![]()
Moja przyjaciółka jak je zobaczyła to aż się popłakała:-). Super uczucie, gdy się widzi takie słodkie maleństwo. KOCHAM mojego skarbeczka najbardziej na świecie:-):-):-):-)
reklama
Wlasnie tam ona ma zamiar chodzic. Jesli bys sie decydowala to daj znac to moze mi sie uda tez ja przekonacgregorb ja jestem z Gdyni i też się rozglądałam za jakąś aktywnością dla ciężarówek. podobno fajnie jest w Galerii Bałtyckiej u góry - elementy jogi i pilatesu dla ciężarnych i jeszcze teraz jakaś promocja jest. niestety ja nie mogę za bardzo fikać.