reklama
monisia1979
Fanka BB :)
A ja bym się nie pogniewała, gdyby moja Ninka chciała wychodzić za jakieś 3 tygodnie![]()
Wczoraj lekarz mówił mi, że dziewczynki lubią wcześniej się rodzić..
Ale nie zawsze,moja Córcia pierwsza była przenoszona dwa tygodnie

AbEjA
Mamy styczniowe 2007
mi tez tak mowil a skonczylo sie sporo po terminieA ja bym się nie pogniewała, gdyby moja Ninka chciała wychodzić za jakieś 3 tygodnie![]()

moja córa też przenoszona a lekarz mowił że wcześniej urodzeA ja bym się nie pogniewała, gdyby moja Ninka chciała wychodzić za jakieś 3 tygodnie![]()
nowłaśnie ja mam takie obawy lekarz niby tęż stwierdził że urodze synka wcześniej a ja martwie się bo slyszłam że bardziej chłopc y rodzą się chorzy mam złe przeczucia !a moj mały ma ciągle czkawkę a gin stwierdził że to nie dobrze !!czy z twoim synkiem było wszystko dobrze ile puktów dostałZa to mi nikt o chłopcach nic nie mówił a pierwszy się 3 tygodnie przed terminem urodził.
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Arlena mój pierwszy czkał jak najęty, urodził się 3 tygodnie przed terminem, ważył 3320g i miał 57 cm, dostał 10 punktów :-). Dziś ma 112cm wzrostu, prawie 20kg wagi i prawdziwy bystrzak z niego ;-), tylko pyskaty. Ale to chyba nie z powodu wcześniejszego urodzenia ;-).
monisia1979
Fanka BB :)
Jagoda,fakt-faktem,moja bratowa też synka urodziła prawie 3 tygodnie przed terminem

.
Swoją drogą patrzę,twój synuś to zdrowy kawał chłopca,bo moja Córa ma ponad 8 lat i waży 22 kg

Arleno,czkawkami sie nie przejmuj,jak w ciąży z Młodą chodziłam,to też non stop czkawkę miała i wszystko było i jest z Nią o.k,chociaż też się wtedy martwiłam,skąd te czkawki,pamiętam

A przy tej ciąży już inaczej,czkawkę czułam zaledwie kilka razy
Wszystko będzie o.k.,zobaczysz

Swoją drogą patrzę,twój synuś to zdrowy kawał chłopca,bo moja Córa ma ponad 8 lat i waży 22 kg

Arleno,czkawkami sie nie przejmuj,jak w ciąży z Młodą chodziłam,to też non stop czkawkę miała i wszystko było i jest z Nią o.k,chociaż też się wtedy martwiłam,skąd te czkawki,pamiętam

J@god@
IV-V 2005, X 2009
Monisia to masz modelkę w domu :-). Krystian przy tym szczupły jest i nikt nie wierzy, że on tyle waży. Całych 20kg jeszcze nie waży zależnie od dnia tak 19,4kg-19,6kg mu się waga waha.
W sumie wg siatki centylowej wagę ma na 75 centylu a wzrost na 90-tym. Czyli jest w normie.
W sumie wg siatki centylowej wagę ma na 75 centylu a wzrost na 90-tym. Czyli jest w normie.
reklama
Arlena mój pierwszy czkał jak najęty, urodził się 3 tygodnie przed terminem, ważył 3320g i miał 57 cm, dostał 10 punktów :-). Dziś ma 112cm wzrostu, prawie 20kg wagi i prawdziwy bystrzak z niego ;-), tylko pyskaty. Ale to chyba nie z powodu wcześniejszego urodzenia ;-).
Dobrze jak dzieci mają charakterek ;-)chyba lepiej takie niż takie zahukane co?
Ja po wizycie - byłam w poniedziałek ale jakoś zapomniałam opisać. Wszystko niby ok. pobrała mi próbkę z szyjki bo czasem mam wrażenie, że tem wymaz coś nie taki jak powinien być i poprosilam o badanie. Troche spadły mi wyniki ale to nic niepokojącego - dodatkowo żelazo mam łykać - przepisała mi Ascofer. No i kolejne skierowania na badania, tym razem to:
Serologia kiły (VDRL) X 1;
Mocz - badanie ogólne X 1;
Morfologia pełna - analizator - krew X 1;
HBs-antygen X 1;
Posiew wymazu z kanału szyjki macicy X 1;
P.ciała przeciw toxoplazmozie IgM X 1;