sylwia8708
Fanka BB :)
Kobietki ja wizytę mam za 8 dni podobnie jak Wy też nie moge się doczekać. Od ostatniej wizyty minęły 12 dni więc teraz już z górki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na kompie tez mam napisane dvd a mam zwykły cd-romNa napędzi stoi napisane dvd, więc mu zawierzę;-) all player ma problem z kodekami, best playera szybko ściągnęłam, ale chyba jakąś kulawą wersję, bo tez jest error, media player mieli i mieli i coś przetrawić nie może. Jutro sprawdzę na autonomicznym dvd, mam nadzieję, że pojedzie. Szlag by to trafił, a tak się cieszyłam z tej pamiątki, zwłaszcza, że dziś odkryłam, że zgubiłam dwa pierwsze zdjęcia z usg. Jak pech to pech:-(
tak czy siak, dzięki Kacha za pomoc....
Ewelina nie mam wyjścia, mój mąż chce mieć niespodziankę, a ja nie chcę mu tego zepsuć, wytrzymam !! Twarda babka jestem![]()
No to życzę powodzenia i wytrwałościEwelina nie mam wyjścia, mój mąż chce mieć niespodziankę, a ja nie chcę mu tego zepsuć, wytrzymam !! Twarda babka jestem![]()