reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

Kobietki ja wizytę mam za 8 dni podobnie jak Wy też nie moge się doczekać. Od ostatniej wizyty minęły 12 dni więc teraz już z górki :-)

reklama
Na napędzi stoi napisane dvd, więc mu zawierzę;-) all player ma problem z kodekami, best playera szybko ściągnęłam, ale chyba jakąś kulawą wersję, bo tez jest error, media player mieli i mieli i coś przetrawić nie może. Jutro sprawdzę na autonomicznym dvd, mam nadzieję, że pojedzie. Szlag by to trafił, a tak się cieszyłam z tej pamiątki, zwłaszcza, że dziś odkryłam, że zgubiłam dwa pierwsze zdjęcia z usg. Jak pech to pech:-(
tak czy siak, dzięki Kacha za pomoc....
Ja na kompie tez mam napisane dvd a mam zwykły cd-rom ;)
Ja mam jesszcze program Dziobas

My po usg połówkowym . Wczoraj byliśmy "odwiedzić" naszego maluszka, jesteśmy zadowoleni, maluszek prawidłowo się rozwija, ma ok 20 cm i waży 420 g :-D Mało ruchliwy ten nasz skarb był wczoraj jak na złość ,miałam nadzieję że pomacha do rodziców , widać było jak rusza ustami, mąż się śmiał że gumę żuje :-pw najlepsze sobie spało:-pmimo że przed wizytą zjadłam coś słodkiego. Płeć nadal pozostaje tajemnicą !! samej nic nie udało mi się wypatrzeć :-p bo pan doktor szybko uciekał z tamtych okolic, stwierdził jak ma być niespodzianka to niespodzianka :-p

Gratulacje dla wszystkich przyszłych mamuś,dzidziulki piękne i słodkie:-)
Ja od kiedy zgubiłam jedno zdjęcie usg,to założyłam teczkę,są tam wszystkie pozostałe zdjęcia,wyniki badań,opisy itd.Teraz jakby co nawet mąż umie wszystko znaleźć:-)

Zarezerwowałam sobie termin na usg 4D :-)
Jeszcze trochę poczekam - ale chcę z Mamie zrobić niespodziankę - przyjeżdża do mnie na kilka dni na początku czerwca :-) Tak się za nią stęskniłAm. Cieszę się niesamowicie :-D
Igocencja - gratuluję udanej wizyty i wytrwałosci - ja bym nie wytrzymała - podziwiam ;-)

Ewelina nie mam wyjścia, mój mąż chce mieć niespodziankę, a ja nie chcę mu tego zepsuć, wytrzymam !! Twarda babka jestem :-D

Ewelina nie mam wyjścia, mój mąż chce mieć niespodziankę, a ja nie chcę mu tego zepsuć, wytrzymam !! Twarda babka jestem :-D

Igocencja ja Cie podziwiam - MAJA bedzie co prawda naszym pierwszym dzieckiem, i tak na prawde bylo nam wszystko jedno czy bedziemy mieli dziewczynke czy chlopca ale ciekawosc jesdnak byla ogromna :) Ja bym pewnie nie wytrzymala do porodu:>

No to życzę powodzenia i wytrwałości :tak:
Najważniejsze, że maleństwo rośnie zdrowo:tak:
Fajnie tak do końca nie wiedzieć, moja koleżanka z 3 dzieckiem też do końca nie wiedziała;-)

Igocencja podziwiam za wytrwałość :-) Super, że wizyta udana i z Maluszkiem wszystko w porządku :-)
A ja sobie teraz zaczęłam wkrętki robić, że ta moja Ella to coś przyduża jest i zaczęłam sobie cukrzycę wkręcać :/ Tydzień temu ważyła 978g, niby położna powiedziała, że jest poza granicą siatki centylowej i ona nie widzi powodu do zmartwień, ale ja chyba z racji tego, że innych zmartwień nie mam (tfu, tfu, odpukać) zaczęłam sobie wymyślać :/

reklama
Próba druga. Poprzedni post wymagał "autoryzacji moderatora"(???), jak zostałam poinformowana, po czym i tak się nie ukazał... Cóż to za cenzura?? Żeby nie było - w poście wyrażałam jedynie swą radość, że na normalnym dvd płyta z badania działa...

Co do płci, na przełomie 21/22 tygodnia moja lekarka powiedziała, że dziecko wygląda jej na dziewczynkę, 4 dni później byłam na 3d u innego lekarza, "specjalisty" od usg i choć samego 3d było mało - tylko buźka, to na zwykłym obrazie doskonale wszystko widać, nawet dla laika. I ten lekarz twiedzi z całym przekonaniem, że maleństwo ma interes....:baffled: Wobec takich rewelacji ja chyba jednak nadal uważam, że nie znam płci.

Do góry