reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

kasiula no mi też się wydaje późno...ale cóż..trzeba się oswoić z myślą, że jeszcze trochę..
bluetooth to my wszystkie poprosimy odżywkę z Twojego łożyska:-)

reklama
aniawos niestety kosmetykow nie bede robila, bo oni takiej opcji nie maja a to lekarstwo z lozyska dziala tylko dla malucha i mamy. Nawet tatus sie nie zalapuje :-p

Już wróciłam -
miła pani fizykoterapeutka pokazała mi jak mam stać, jak siedzieć i jak wstawać z łóżka - żeby odciążac kręgosłup. Dostałam laskę - szok - Dziewczyny - wyglądam z nia jak stara babcia, ale... naprawdę pomaga w chodzeniu. Aż się poryczałam jak przeszłam kilka kroków bez tego bólu...
Niestety nic więcej nie są w stanie zrobić - tak powiedziała kobietka - reszta po porodzie. :szok:
A ja głupia myślałam, że chociaz masaz mi zafunduję. Dostałam jeszcze na karteczce informację co mam sobie kupić i przynieść na kolejna wizyte, która odbędzie się za 3 tygodnie. Jakis aparat Obstetric Tens - który pomaga w bólu.
Cała reszta na "po ciąży".
Jak zapytałam o poród - powiedziała, że ortopeda zadecyduje. Jeszcze nawet terminu do ortopedy nie mam...
I jakos to wszystko coraz bardziej obojętne staje się dla mnie. Co ma być to będzie - mam dosyć motania się i proszenia o pomoc. Czasami już zaczynam zastanawiać się czy jestem jakaś głupia, czy za duzo oczekuję i czy to mi na głowę nie padło???
Po porodzie jadę do Polski - zrobię badania, pójdę do lekarza - wiem, że tutaj na nic nie mogę liczyć. Smutne :-(

ewelinak przykro mi, ze nie jesteś w pełni zadowolona z tej wizyty:-(niestety chyba wszędzie tak do człowieka słuzba zdrowia podchodzi, że zostawia nas z wieloma pytaniami i to boli najbardziej. Ale dobrze, że chociaż pokazali Ci jak radzić sobie z bólem przy podstawowych czynnościach. Nie przejmuj się, ze dostałaś laskę, ważne że lżej Ci się teraz chodzi:-)

ewelinak strasznie mi przykro ze nie dala Ci zadnych zabiegow ktore moglyby Ci pomoc jeszcze przed porodem.
Dorze przynajmniej ze ta laska Ci pomoga w walce z bolem i mam nadzieje ze w koncu dostaniesz ten termin do ortopedy. A co na to polozna ze jeszcze tego terminu nie masz?

Witam Brzuchatki :)

Bluetooth niestety wprowadzilam Cie w błąd z tym pokojem rodzinnym,przepraszam - to jest zalezne od szpitala ,a nie od kasy chorych.W szpitalu w ktorym rodze opcja pokoju familijnego 24 h.z pelnym wyzywieniem dla tatusia jest bezplatna.

Dziewczyny ja juz nie daje rady......wczoraj po poludniu pierwszy raz sie poryczalam z bolu, cala noc skurcze (nieregularne) wiec moze z 2 godziny w sumie spalam.Maz chcial mnie zawiesc do szpitala ,ale mu wybilam z glowy bo tam co najwyzej dostalabym kroplowke i to wszystko. NIECH JUZ BEDZIE SRODA !!!!

Trixi ja tez się nie mogę już doczekać środy aż pierwsze wrześniowe dzieciątko przyjdzie na świat :-) Trzymaj się, to już tylko kilka dni i utulisz swoją kruszynkę a my będziemy przed monitorami trzymały kciuki i oczekiwały wieści :-)

Trixi jejku Ty juz za tydzień bedziesz miała córcię przy sobie...dla mnie to jakaś masakra, ze nam tak zleciało
pamietaj żeby później zdjęcie przesłać dzidziusia, już będziemy musiały założyć galerię dzieciątek:-)
denerwujesz się?

reklama
Trixi to już ta środa?????:szok: jeny będziemy już ciociami pierwszego Malenstwa wrześniówek:-) Kochan trzymaj sie dzielnie, rozkoszuj brzuszkiem póki jest i pomyśl, że za kilka dni będziesz tuliła w ramionach swoje Słoneczko:-)

właśnie dziewczyny jak robimy z wiadomościami, wysyłamy do jednej osoby smska, same wybieramy do kogo czy ktoś jest chętny do przekazywania wieści????

Do góry