reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
No to niezłe te wasze Maleństwa się zapowiadają... mój tydzień temu ważył miedzy 3000 a 3300 (bo gin robił dwa pomiary) ale z tego widać, że różnice mogą być spore podczas mierzenia i o błędy na pewno nie trudno, więc może nie będą aż takie duże...
Ja biorę witaminki tak sporadycznie teraz jak mi się przypomni.

Dziewczyny - super dzieciaczki rosną - nie ma co się martwic tą wagą...będą silne i będą miały lepszy start :tak:
Gratuluję
Ja niestety będę żyła w nieeświadomości... usg już daaaaawno nie miałam i mieć nie będę - a wydać 150 funtów, żeby zobaczyć ile może Zosieńka ważyc... troszke mi żal ;-)
Dzisiaj mam wizytę u położnej i pobierze mi w końcu krew - mam nadzieję, ze te nieszczęsne wyniki chociaz trochę się poprawiły...

ja witaminki biorę codziennie i oczywiście żelazo,bo moja Hb osiągnęła dno totalne
poza tym biorę nienasycone kwasy tłuszczowe,bo dobrze wpływają na rozwój mózgu maluszka
często macie te wizyty u lekarzy,położnych...

Gratuluje udanych wizyt :)
widze ze dzieciaczki juz spore:) ale niemartwcie się mi 2 tygodnie przed porodem z niki powiedzieli w szpitalu ze będzie ma 3800g a urodziła się 3300g więc czasem zdazają sie pomyłki :):):)

trzymam kciuki za kolejne wizyty :)pozdrawiam

Bafinka , nalka super że wszystko z maluszkami w porządku !!

Ja ostanio z witaminkami się zaniedbałam, łykam jak sobie przypomnę, ale wyniki mam dobre więc chyba nadrabiam jedząc warzywka i owoce.

reklama
Do góry