reklama
sylwia8708
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt !!!
Trzymam kciuki za dzisiejsze i oczekuję tylko pozytywnych info :-)
Ja witaminki i magnez nadal biorę :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze i oczekuję tylko pozytywnych info :-)
Ja witaminki i magnez nadal biorę :-)
No to niezłe te wasze Maleństwa się zapowiadają... mój tydzień temu ważył miedzy 3000 a 3300 (bo gin robił dwa pomiary) ale z tego widać, że różnice mogą być spore podczas mierzenia i o błędy na pewno nie trudno, więc może nie będą aż takie duże...
Ja biorę witaminki tak sporadycznie teraz jak mi się przypomni.
Ja biorę witaminki tak sporadycznie teraz jak mi się przypomni.
ewelinak1
Dziewczyny - super dzieciaczki rosną - nie ma co się martwic tą wagą...będą silne i będą miały lepszy start 
Gratuluję
Ja niestety będę żyła w nieeświadomości... usg już daaaaawno nie miałam i mieć nie będę - a wydać 150 funtów, żeby zobaczyć ile może Zosieńka ważyc... troszke mi żal ;-)
Dzisiaj mam wizytę u położnej i pobierze mi w końcu krew - mam nadzieję, ze te nieszczęsne wyniki chociaz trochę się poprawiły...

Gratuluję
Ja niestety będę żyła w nieeświadomości... usg już daaaaawno nie miałam i mieć nie będę - a wydać 150 funtów, żeby zobaczyć ile może Zosieńka ważyc... troszke mi żal ;-)
Dzisiaj mam wizytę u położnej i pobierze mi w końcu krew - mam nadzieję, ze te nieszczęsne wyniki chociaz trochę się poprawiły...
martela
ja witaminki biorę codziennie i oczywiście żelazo,bo moja Hb osiągnęła dno totalne
poza tym biorę nienasycone kwasy tłuszczowe,bo dobrze wpływają na rozwój mózgu maluszka
często macie te wizyty u lekarzy,położnych...
poza tym biorę nienasycone kwasy tłuszczowe,bo dobrze wpływają na rozwój mózgu maluszka
często macie te wizyty u lekarzy,położnych...
Gratuluje udanych wizyt
widze ze dzieciaczki juz spore
ale niemartwcie się mi 2 tygodnie przed porodem z niki powiedzieli w szpitalu ze będzie ma 3800g a urodziła się 3300g więc czasem zdazają sie pomyłki 

trzymam kciuki za kolejne wizyty
pozdrawiam
widze ze dzieciaczki juz spore
trzymam kciuki za kolejne wizyty
ewelinak1
Martela - ile masz Hemoglobiny? I jaką dawkę żelaza dostajesz? Jestem ciekawa - przepraszam, ale chciałabym porównać leczenie anemii w Polsce i tutaj
martela
ewelinak-mam Hb 9,5 i biorę preparat Sorbifer Durules w dawce 1 tabl. 3 x dziennie (300 mg dziennie)
reklama
Podziel się: