reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Dziewczyny,
super ze u Was wizyty pomyślne.
asia*, trzymam ksiuki aby to była jednak dziewczynka !!!
Ja również dziś byłam na wizycie. U mojej córeczki wszystko w porządku! z czego bardzo, bardzo się cieszę!!!
Mała waży 4250 gram - prawie , 0,5 kg SZOK!
Po za tym wszystkie narządku prawidłowo. Dostałam płytkę i fotki. Fotki są ekstra. Wstawie następnym razem.
super ze u Was wizyty pomyślne.
asia*, trzymam ksiuki aby to była jednak dziewczynka !!!
Ja również dziś byłam na wizycie. U mojej córeczki wszystko w porządku! z czego bardzo, bardzo się cieszę!!!
Mała waży 4250 gram - prawie , 0,5 kg SZOK!
Po za tym wszystkie narządku prawidłowo. Dostałam płytkę i fotki. Fotki są ekstra. Wstawie następnym razem.
Bafinka
Fanka BB :)
ja wczoraj byłam na połówkowym usg i wyobrażałam je sobie zupełnie inaczej... trwało ze 40 min lekarz pomierzył wszystko, posprawdzał przepływ krwi też ok pępowina łożysko też w porządku.. dostałam 4 str jakiś wskaźników w ogóle nie wiem o co chodzi.. 4d nie zrobił bo powiedział że dzidzia jest plecami i nic widać nie będzie na chwile włączył żeby mi udowodnić to rzeczywiście maleństwo na twarzy miało obie łapki i prawie nic nie było widać... zdjęcie dostałam główki od góry i pomiaru bicia serduszka... cały już sie nie mieści..a i jeszcze się potwierdziło że to chłopiec moje nadzieje na dziewczynkę legły w gruzach...
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Bafinka super że wszystko ok z maluszkiem, a co do płci to mamy odwrotnie niż chciałyśmy:-) ale uwierz że będziemy kochać najbardziej na świecie:-)
Magda super że wszystko dobrze po wizycie:-)
Mi na początku mówiła że na 99% chłopak. Powiedzieliśmy rodzinie i najbliższym znajomym, niby się nie nastawialiśmy, bo to nic pewnego, ale jakies takie rozczarpwanie jest, mąż to najbardziej odczuł...gdybym wiedziała to nic nikomu narazie bym nie mówiła
U nas podobnie, mąż bardzo rozczarowany jak ostatnio lekarkapowiedziałą że dziewczynka, w moje wcześniejsze opowieści że jednak lekarz mógł sie pomylić i będzie dziewczynka nie bardzo wierzył. Teraz jeszcze ma nadzieje na dzisiejsze usg połówkowe.
A ja sie już doczekać nie mogę zobaczyć malucha i mam nadzieje że już konkretnie będziemy wiedzieć płeć i że wszystko będzie dobrze.
aniawos
bafinka ale czemu wyobrażałaś sobie inaczej?
ja dzisiaj idę..zobaczymy co wypatrzy
ja dzisiaj idę..zobaczymy co wypatrzy
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Asia no mój się strasznie nastawiał na synka, tym bardziej że już mamy córeczkę, on ciągle ma nadzieję że to jednak chłopak, ja tez czekam z niecierpliwością na połówkowe, to wtedy dowiem się już raczej na 100%
Aniawos trzymam kciuki za wizytę:-)
Aniawos trzymam kciuki za wizytę:-)
Gratuluje udanych wizyt:-) najwazniejsze ze dzieciaki zdrowo rosną. Wiadomo ze niektórzy nastawiaja sie na płeć. My od początku obstawialismy chłopaka i dzis gin na wizycie potwierdził:-) mówi ze na pewno ale polowkowe dopiero 16.05. Intuicja od poczęcia podpowiada mi ze to on. Najwazniejsze dla mnie ze jest wszystko ok. Wyniki moczu musze powtórzyć bo leukocyty troche wysokie. Bakterii żadnych nie mam szyjka zamknięta. Pytałam tez o to czy moge lecieć do Egiptu na tydzień i powiedział ze tak. Z corcia tez byłam w 4 miesiącu i było super. Co do słońca to ostrzegał mnie przed przebarwieniami a oprócz tego mozna sie opalac.
Poszlam sobie dzisiaj do szpitala bo tam na oddziale ginekologiczno -polozniczym pracuje moja znajoma pielegniarka. No i obiecalam ze ja odwiedze kiedys... no i mowie jej ze nie wiem czy to ruchy czy nie, ale chyba nie bo wysoko jakos sa i troche sie stresuje ze nic nie czuc... a ona do mnie ze mnie na ktg bierze
huehuee no i sluchalam serduszka i przyszedl taki super doktor i mowi mi ze mnie na usg bierze i bedziemy malego ogladac.... a ja ze nie bo za pare dni na genetyczne jade i nie trzeba ze sie o ruchy tylko przyszlam zapytac a tu juz tyle mi zrobili. A on do mnie: NA USG MARSZ!... no i poszlam 
Z dzidzia wszystko w jak najlepszym porzadku, spalo sobie slodziutko moje malenstwo. Serducho pieknie bije,wszystko na swoim miejscu i tak jak ma byc, a tu nagle lekarz mowi... A JA WIEM KIM JEST BOBAS!!!
No doktorek jest pewien na 100% ale ja sie wstrzymam z nastawianiem do czwartku
ale moge wam powiedziec, ze na dzien dzisiejszy pan doktor nie dopatrzyl sie siusiaka chociaz bardzo dokladnie sie przygladal naszej dzidzi (ja zreszta tez probowalam, ale ja jak pokazalam na cos i zapytalam czy to pyrtek to powiedzial ze nie - to kolano
) Dlatego moje kochane bedziemy prawdopodobnie mieli dziewczynke 
Ale najwazniejsze ze wszystko jest ok, a plec no coz... ja bym sie tak samo cieszyla i z chlopca i z dziewczynki
Z dzidzia wszystko w jak najlepszym porzadku, spalo sobie slodziutko moje malenstwo. Serducho pieknie bije,wszystko na swoim miejscu i tak jak ma byc, a tu nagle lekarz mowi... A JA WIEM KIM JEST BOBAS!!!
No doktorek jest pewien na 100% ale ja sie wstrzymam z nastawianiem do czwartku
ale moge wam powiedziec, ze na dzien dzisiejszy pan doktor nie dopatrzyl sie siusiaka chociaz bardzo dokladnie sie przygladal naszej dzidzi (ja zreszta tez probowalam, ale ja jak pokazalam na cos i zapytalam czy to pyrtek to powiedzial ze nie - to kolano
Ale najwazniejsze ze wszystko jest ok, a plec no coz... ja bym sie tak samo cieszyla i z chlopca i z dziewczynki
reklama
Iguana_
Moje połówkowe usg dopiero 4 maja i szczerze nie możemy się z mężem doczekać:-) Nie mamy preferencji co do płci dzidzi, ale oboje mamy jakieś przeczucie że to będzie chłopiec. Sama nie wiem dlaczego, ale jakoś tak się nam obojgu wydaje;-)
Podziel się: