reklama
Agusia dobrze ze z corcia wszystko ok. Mój gin w kwestii położenia dziecka ma pełny luz. A ponieważ mój książę na ostatniej wizycie nie chciał sie zmienic w nietoperza wiec juz pełna obaw spytalam co w tej sytuacji? Znając mojego gina do końca bedzie mówił ze nie co sie przejmować bo dziecko ma jeszcze czas
No to sie nie przejmuje i mam nadzieje ze ominie mnie cesarka;-)

No to sie nie przejmuje i mam nadzieje ze ominie mnie cesarka;-)
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Nie wyobrażam sobie jak można przybrać na wadze tylko 2kg (chyba że sie miało solidną nadwagę przed) bo przecież to maleństwo musi ważyć, a waży już samo ponad 2 kg, a gdzie reszta? same wody ponad 1 kg.
Ano mozna

Pozdrawiam wszystkie Brzuchatki !
OLA368
Fanka BB :)
Anisen - ja też mam na wadze + 2 kg, a przed ciążą nie miałam żadnej nadwagi - po prostu ważyłam tyle ile powinnam...A teraz moja lekarka też twierdzi, że jem tyle ile potrzebuje moja Mała, więc mi się nic nie odkłada, a po porodzie mówi, że na pewno będę na minusie sprzed ciąży, ale to się zdarza i jest to zupełnie normalne...I już się nawet przestałam przejmować swoim "tyciem-nie tyciem", bo lekarz mnie uspakaja, że nie mam się czym stresować...
Kati!
Zaangażowana w BB
Ja wizytę mam 12 w piątek więc się dowiem wszystkiego, ja jak narazie na +8kg w obwodzie ok 93cm.Na ostatnim usg mała ważyła malutko więc termin mi się troszkę wydłużył, była ułożona pośladkowo. Mam nadzieję ze tym razem nadrobiła troszkę i zechce wyjść wcześniej, bo nie chce zachaczyc o październik i nie usmiecha mi się cc.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści.
My dziś po wizycie. Z Maluszkiem wszystko dobrze, łożysko, wody ok.
Hemoglobina bardzo ładnie bo 13 ale inne wyniki gorzej.
Mam powtórzyć badanie moczu - możliwe kamienie
Mam powtórzyć badanie krwi -coś nie tak jeśli chodzi o przeciwciała.
Kolejna wizyta umówiona na 5.09 czyli dzień przed terminem. Ciekawe czy będę jeszcze w dwupaku
:-)
Hemoglobina bardzo ładnie bo 13 ale inne wyniki gorzej.
Mam powtórzyć badanie moczu - możliwe kamienie

Mam powtórzyć badanie krwi -coś nie tak jeśli chodzi o przeciwciała.
Kolejna wizyta umówiona na 5.09 czyli dzień przed terminem. Ciekawe czy będę jeszcze w dwupaku

agusia gratuluje udanej wizyty
natusiaMa super ze z maluchem wszystko w porzadku. Trzymam kciuki zeby wyniki sie poprawily :-)
trixi jaki masz duzy brzuchol i tak fajnie Ci na spodnie na dole zachodzi
Az pozazdroscic takiej wagi przy takim brzuszku :-)
natusiaMa super ze z maluchem wszystko w porzadku. Trzymam kciuki zeby wyniki sie poprawily :-)
trixi jaki masz duzy brzuchol i tak fajnie Ci na spodnie na dole zachodzi

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Agusia gratuluję udanej wizyty 
Natusia super, że z Maluszkiem wszystko w porządku, a Tobie życzę poprawy wyników
Takie uroki ciąży, że dzieciaczki czerpią z nas to co najlepsze ;-)
Trixi brzuszek przesłodki :-)
Tak piszecie o tej wadze i po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że dla mnie ciąża to najlepsza kuracja odchudzająca ;-) Przez mdłości i wymioty schudłam w sumie na początku 9 kilogramów, a teraz jeszcze brakuje mi 4 kilogramów do wagi sprzed ciąży. Także jak się Młoda wykluje powinnam ważyć prawie 10 kilogramów mniej niż przed ciążą.
W zeszłym tygodniu miałam dwa usg dzień po dniu, tak mnie pougniatali, że do tej pory brzuch mnie boli. I od tamtej pory non stop mnie dręczą skurcze przepowiadające. I to takie dosyć konkretne
Jeszcze Młoda szaleje jak opętana i każdy Jej ruch tylko wzmaga ból.

Natusia super, że z Maluszkiem wszystko w porządku, a Tobie życzę poprawy wyników

Trixi brzuszek przesłodki :-)
Tak piszecie o tej wadze i po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że dla mnie ciąża to najlepsza kuracja odchudzająca ;-) Przez mdłości i wymioty schudłam w sumie na początku 9 kilogramów, a teraz jeszcze brakuje mi 4 kilogramów do wagi sprzed ciąży. Także jak się Młoda wykluje powinnam ważyć prawie 10 kilogramów mniej niż przed ciążą.
W zeszłym tygodniu miałam dwa usg dzień po dniu, tak mnie pougniatali, że do tej pory brzuch mnie boli. I od tamtej pory non stop mnie dręczą skurcze przepowiadające. I to takie dosyć konkretne

reklama
ellsi
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj wizytę. Cały czas się opijam - mam nadzieję że wody nie przedawkuję. Trzymajcie kciuki żeby mnie znów nie wysłano do szpitala. Mam nadzieję że Maleństwo urosło i lekarka nie będzie wymyślać (nie żebym jej nie lubiła ale już chcę tylko do szpitala na finisz).
Podziel się: