reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Wrześniowa gratuluje udanej wizyty:-)
Anisen Tobie także i teraz to już niecierpliwie czekamy czy się rozpakujesz z Trixi czy pózniej:-D
ellsi spokojnie, lepiej co tydzien dla pewności pójść.

No i ja kochane po wizycie dzisiejszej. Mała się nie spieszy do porodu, szyjka dłuuuuuuuga ciagle i zamknięta:-)wyniki krwi i moczu super, nawet gin zapytała czy mój M przypadkiem za mnie na badania nie chodzi haha:-D to ja do niej, że za mnie by się dał pokłóć hihihi. Na usg pani dr stwierdziła, że malutka pulchniutka się urodzi, sama widziałam jej okrągły brzuszek, wagi nie znam bo moja gin robi mi usg tylko żeby zobaczyc dzidzie i jej serduszko, pomiarów nie wykonuje ale szacuje,że ma już jakieś ok 3kg i to by się zgadzało bo od ostatniej wizyty przytyłam 2,5kg:szok:wiec jest już +14 a tak się cieszyłam ,ze nie bedzie więcej niż 13:wściekła/y:musze sie ograniczać bo żreć mi się chce na okrągło ostatnio:zawstydzona/y:
Aaaa i dostałam 3 opakowania Centrum Materna takie małe po 7 tabletek ale zawsze coś:-)

Sińka super :) malutka już nie taka malutka :) fajnie rośnie. Super wyniki, długa szyjka to sobie jeszcze pochodzisz z brzuszkiem ;) a mała jeszcze urośnie. A Ty kochana sie wagą nie przejmuj szybko , to niewiele. Ja znam takie co w ciązy przytyły nawet 30 kg i to straciły po;) a tobie zostanie raptem kilka kg do zrzucenia po porodzie ;)

ja mam termin z Om na 22 sierpnia. Po pierwszych 2 usg lekarz mówił że ciąza o 2 tygodnie młodsza od tego co wynika z obliczeń. A tu niespodzianka bo mały tak podskoczył ze teraz na usg pokazuje termin na 16 sierpień ;) a to łobuz

Ostatnia edycja:
Anisen oj 30kg to nie chciała bym zrzucać choć i tak waże o 30 wiecej niż zawsze ważyłam, ale to przez tarczyce:-(
Malutki płata figle z wagą:-) ale u mnie na każdym usg wychodziła inna data porodu z OM mam na 11 września z ostatniego USG na 7, zwykle z OM się bierze. Kurcze ależ teraz czekanie będzie:-)

Dziewczyny Kochane bardzo dziękuję za miłe słowa :happy2: Dobrze być tutaj z Wami.
Anisen to teraz wyścig z Trixi która pierwsza się rozpakuje ;-)
sińka Tobie również gratuluję udanej wizyty :happy2:

Ostatnia edycja:
Dziewczny gratuluje udanych wizyt:-)
Zegar tyka coraz szybciej...

Trixi trzymam kciuki:-)

Mi sie narazie nie spieszy na porodowke. Od dzis nie biorę luteiny a we
wtorek mam wizyte. Mam nadzieje ze bedzie ok , chociaz mam stresa bo mamy zakaz przytulanek ktory pare razy zlamalismy:zawstydzona/y:

Ale macie super!!! Za tydzień o tej porze Anisen i Trixi będziecie przytulać swoje Maleństwa!! Nie pozostaje życzyć chyba niczego innego jak szyyyyyyybkiego tygodnia!:-)A ja za tydzień o tej porze będę po wizycie i może dowiem się czegoś więcej niż wiem dzisiaj haha...

Mój mały rośnie baaardzo równo bo po każdym usg termin pokazuje prawie ten sam +/- 2 dni.I też nie grozi mi wcześniejsz poród węc licze że dotrwam do ok 15 września jak mam termin

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt !!

Trixi, Anisen trzymam za Was kciuki !! Jak ten czas szybko leci, już za tydzień pojawią się pierwsze wrześniowe dzieciątka!! Zazdroszczę !!

ewelinak biedulko, miałam nadzieję że Ci dzisiaj ulżą w cierpieniach, ściskam Cię mocno.

ellsi nie martw się, moje dziecię też duże nie jest na ostatnim usg w 32 tyg ważyło 1750 g , ale lekarz stwierdził że mieści się w dolnych granicach, mam zamiar wybrać się niedługo na kolejne usg aby sprawdzić czy coś przybrało na wadze.

Do góry