reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

hhe gratki nastepnych wizytek ;** ;D ja tam si ena szyjkach nei znam az tak w pierwszej ciazy wgl nei wiedzialam o oc chodzi ;D alpopatrzylam w karte z poprzedneij ciazy to w 32 tyg mam wpisane 1.5cm i miekka i lekarka tylko cos psioczyla zeby nieodkurzac wiec ja juz nei wiem ;D ale wiem ze chyba dzieki temu ze ona sie tak skracala to jak dojechalam na porodówke to mialam 5 cm rozwarcia ;D ale dalej nei wiem czy to przez ot ;D

reklama
Gratuluje wizyt.
Ja nie miałam badania szyjki od 2 sierpnia, miałam wtedy przedwczesne skurcze. Dostałam Luteinę, więcej mnei nie badali, chciałam w poniedziałek iść prywatne do gina. On przyjmuje od 15.00 a co ja z synkiem zrobię. ALe tak czytam, o waszych szyjkach to mnie trochę to przeraża, bo tak na prawdę nie wiem na ile mogę sobie pozwolić i czy jakiś seks wchodzi w grę. Prosiłam mamę, czy popilnuje syna po przedszkolu, to oczywiście po co ide itp oraz komentarz, jak mam problemy to po co w ogóle w ciąże zachodziłam. Nie wiem czy znajdę opiekę dla synka, a do ginekologa to tak nie bardzo z dzieckiem, wiecie o co chodzi

Marika a może jakaś znajoma by małego chwile popilnowała, albo poszła z Tobą i poczekała z nim w poczekalni? Dziwi mnie zachowanie Twojej mamy....

ANia szkoda słów dla mojej mamy, nie pracuje nawet, ale cóż :wściekła/y: Tym bardziej, ze jestem sama bez żadnego wsparcia
A co do znajomej to właśnie nie mam kogo, każdy albo pracuje albo ma malutkie dzieci. Będę prosić takiej poznanej koleżanki w przedszkolu syna. Jakby się zgodziła to odebrałaby swojego syna i mojego a ja bym podjechała do niej po niego. W piątek mam się z nią spotkać i zapytam, czy się zgodzi

Dziewczyny, ja też mam szyjkę 3,2 cm i lekarz powiedział, że spoko i że jak poniżej 2,5 to ryzyko przedwczesnego porodu wynosi ok 50 %, a jak poniżej 2 cm, to już leżenie do końca.

reklama
Dziewczyny, ja niezmiennie gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne!

nie wypowiadam się tu zbytnio, bo nie mam w ogóle doświadczenia jeżeli chodzi o szyjkę... mnie gin bada za każdym razem przy wizycie na fotelu i nigdy nic nie mówił, żeby z szyjką było coś nie tak...

Do góry