reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Milusia super wieści dobrze ze nic sie nie dzieje wiec w miarę możliwości odpoczywaj ile sie da :)

yoanna gratulacje udanej wizyty i zazdroszczę filmiku z synkiem ja moze za jakieś 4 tyg będę miała usg i juz sie nie mogę doczekać :)

Szpitalne mamy oby same dobre wieści były i niebawem będziecie w domkach

&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty !!!!!!!!!

reklama
Milusia - no to bosko! teraz tylko przeleżeć 3 miechy....:)

Diablica - ja też nie wiem czemu nie można zielonej, a pewnie podobnie jak kawy. A ja jedną dziennie pije...jako i teraz. A podobno kremu BB nie można! a ja sobie akurat na początku ciąży kupiłam i do wczoraj codziennie używałam...:(

yoanna - super wieści!!!! gratuluję

kciuki za dzisiejszy dzień!

Hejka mamuski :)

Gratuluje wizytek wszystkich...wstyd sie przyznac ale ostatnio mi ciezko spamietac co I jak wiec nie wymieniam nikogo :)
Mamusiom szpitalnym zdroweczka zycze I szybkiego, bezpiecznego powrotu do domku :)
Za wszystkie wizytki jak zwykle trzymam mocno kciukasy&&&&&&& :)
I melduje ze ja po glukozie ( a raczej oranzadce slodkiej ze fuuuuj) Dalam rade I do tego byla kluta az 4 razy!! ;/ Na czczo I po 1,2 I 3 godzinach...Dziwne te zwyczaje tu. Nie wiem jak wyniki w liczbach wygladaja ale sa dobre bo pani z labu powiedziala ze jesli cos jest nietak z wynikami to tego samego dnia do wieczora zadzwonia...a nie zadzwonili wiec wyniki sa ok :) co mnie bardzo cieszy :)
Buziaki dla wszystkich w ten piekny, pazdziernikowy poranek :)

A tak apropo dawno nie widziałam Mariki !!! ​czy moze przeoczyłam jej post ?????

anbas gratuluje wypicia napoju Bogów!!!! I oczywiscie dobrych wyników :) !!!!

Ostatnia edycja:
Milusia super, że wszystko ok i Zosia jest na 100% Zosią :)

Yoanna wielkie gratulacje :-)

Vanilii gratuacje dziewczynki. Długo nas trzymała w niepewności Twoja mała wstydnisia :-)

No właśnie faktycznie coś dawno Mariki nie było. Ale może się od męża oderwać nie może ;-)

gratuluje udanych wizytek :tak:

mamusie szpitalne mam nadzieję, że uda Wam się jak najszybciej wyjść ;-)trzymam kciuki aby wszystko było już ok

marika, bluelovi, justynaj trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&

magsus marika pewnie cieszy się mężem, bo miał wrócić;-)

reklama
Do góry