reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Inomama współczuję Ci przeżyć z ta położną, mogła się ugryźć w język zanim coś powie. Ale dobrze, ze wszystko jest ok, kciuki za dzisiejszy zastrzyk &&&&

Blanka
za Was też wielkie kciukasy &&
i za pozostałe wizytujące również &&&

reklama
Inomama no faktycznie dziwne podejscie tam maja, ale najdziwniejsze to te skurcze , ze niby byly a tych ich nie czulas, no teraz jak w domu jestes i beda to skad bedziesz wiedziec??

Ja już po!

I tak jak podejrzewałam, płytki dalej lecą w doł. Od razu po wizycie musialam powtórnie zrobic badanie . Jutro telefonicznie mi powie jak wynik zły klade sie na oddział.Prosze o kciuki za jutrzejszy wynik

Blanka trzymam kciuki! Kurcze od czego one tak spadają :-(

Inomama
ło kurcze niezła historia... chociaż u nas też nikt nic nie mówił o zagrożeniu itp itd... mnie trzymali bo miałam skurcze i chcieli mnie dopilnować żeby te sterydy zadziałały... A z tą położną to dopiero historia... musiała cię z kimś pomylić i cie biedną nastraszyła...

Kciuki za kolejne wizytujące!! - o ile są bo na liście cisza :-)

Ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi i robiłam mocz. Wizyta w poniedziałek... zobaczymy czy rozwarcie się nie powiększa z tymi skurczami...

i ja już po, drugi zastrzyk bardziej bolał...

najpierw godzina ktg, potem zastrzyk i druga godzina ktg. I jutro znowu kazali przyjść! też na ktg, bo według nich dziecko za dużo się rusza...a co do skurczy to ja już nie wiem nic. Musze znaleźć gdzieś Fifii zdjęcie z tego, to coś więcej będe wiedzieć.
I jeszcze dostałam lek jakichś na infekcje w cipusze, bo mi znaleźli coś

Blanka - kciuki za Cię trzymam!

Inomama

2013-11-04 21.07.31.jpg

Słabo widać bo robione telefonem ale widać te góry i doliny na "dolnym" pasku

Załączniki

• 2013-11-04 21.07.31.jpg
    2013-11-04 21.07.31.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry