reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Calineczko- wiem,ze ciezko jest sie nie denerwowac,gdy slyszy sie cos takiego od lekarza,ale jeszcze nic na 100% potwierdzone nie jest. Poczekaj spokojnie do wizyty, trzeba dalej dbac o malenstwo,moze ten caly stres na darmo i wszystko jest ok. Czasami usg i lekarz niepotrzebnie nas straszy...
Tule Cię mocno i trzymam kciuki za twoja kruszyne! ;-)

reklama
CALINECZKA oczywiscie dziewczyny maja racje..ale widzę ze juz nastawienie die troszke zmienilo..i bardzo dobrze...zreszta na pewno okaze sie ze z dzidzia wszystko ok...a ja wychodze z założenia ze lepiej sprawdzic;)

Ja dzisiaj oddalam krew i mocz... W poniedzialek wyniki...mam nadzieje ze nie mam zatrucia ciazowego:(

Gratuluje wszystkich wizyt,, trzymam kciuki za kolejne, oby same pozytywne wiesci!!!!!!

Calineczko, glowa do gory, po pierwsze sprzet lekarza jak sam przyznal nie najlepszy, a po drugie nasze dzidziolki jeszcze sie rozwijaja I czasami cos widac na usg a pozniej to znika bo zakonczyl sie process tworzenia, tak bylo z moja Amelka, na jednym usg byla jakas cysta w glowce, a na kolejnej juz jej nie bylo, I to podobno zdarza sie bardzo czesto , wiec sie nie denerwuj !!!! Caluski

calineczko nasza nei martw sie bo tylko nerwow sie z malutka najecie!!! :( wszystko napewno okaze sie ze jest w porzadku z jej główka !! a ty duzo pij to wód bedzie wiecej ;* i pamietaj ze spokuj tylko nas uratuje :*****

dziewczyny kciuki za wizyty :****

dona dziekuje ale nei mialam wyników dzis z kim mnie pomylilas ?:D:-D

Ivi gratki udanej wizyty !

Calineczka myślami jestem z Toba ! Musi byc dobrze. Jak dziewczyny piszą nie zaglądaj w google, tam najesz sie niepotrzebnie nerwów! Wizyta w Lublinie wszystko wyjaśni . Trzymam kciuki oby było jak najbardziej wszystko OK. Mam nadzieje,ze wrócisz z dobrymi wieściami!

Ikasia zaciskam kciuki za wyniki badań.

Ja wczesniej chcialam sie odezwać , ale nie wiem dlaczego nie mogłam dostać sie na forum:szok:
U mnie sprawa przedstawia sie tak- od rana jak dzwoniłam do położnej (bo to z nią mialam sie kontaktować ) nie było jeszcze wyniku. Powiedziala ze zadzwoni jak tylko bedzie. No i jak zadzwoniła ze odebrała wynik to mojej gin juz nie było. Wiec skonsultowała moj wynik z ordynatorem -ten stwierdził ze nie pali sie i mam z moją lekarką obgadać sprawe po niedzieli. Najlepiej w czwartek w poradni. Ona zadecyduje wtedy czy mnie kladzie na oddział, zapewne mnie połozy bo juz wczoraj miala taki zamiar. A wynik nie polepszył sie niestety!

Wlasnie wrocilam od ogolnego. Musialam isc bo juz z ta krtania itd...wysiedziec nie moglam...
I.....Kurna woda sama nie wiem czy mam plalkac czy sie smiac :) :) :) Wole to drugie (tak dla zdrowotnosci :)) Bbo sie okazalo ze mam nie dosc ze zapalenie krtani to jeszcze ostre zapalenie zatok!! Ja to jestem normalmnie szczesciara...Ahaaaaaa...ale mam tez jedna pozytywna wiadomosc :) Pierwszy raz od 3.5 m-ca moje siuski sa czysciutkie jak lza :) I cale szczescie bo nie wiem czy bym takiego hattricka wytrzymala :)
Poki co - jak zwykle - amoxycyklina na tydzien I sie zobaczy co dalej...Ale przynajmniej jakis ruch w ktoras strone...

A po dejscie mojego lekarza do zwolnienia nastepujace:
-panie doktorze, mam zostac w domu?
- hmmmm, jak ci sie nic nie poprawi do poniedzialku to przyjdz w poniedzialek po 10-tej po zwolnienie...nie bede teraz drukowal bo szkoda papieru ;p

juliana na bank będziesz miała geniusza :tak:

_Hope planowałam tu u nas w mieście (ok 100 do Lublina) i mam nadzieję, że tak będzie... bo jak coś trzeba szukać kliniki

Ikasia na bank wyniki będą jak najbardziej pozytywne.

Blanka87 czekam na wieści, żer jednak jest lepiej

anbas gratuluję siuśków :-) co do zatok też non stop mnie łapią mi pomaga sprzątanie urządzeniem na parę i inhalacja z solą morską

jesteście kochane - cieszę się, że Was mam :*

reklama
Ja też już po wizycie, siuśki pełne jakiś bakterii, hemoglobina 10 , ogólnie marnie, znowu ampułki feroplex z nadzieją że morfologia już gorsza nie będzie, ale są też dobre wieści, szyjka trzyma solidnie, nic się nie skraca, a mały waży 3,100:eek: to akurat nie wiem czy jest zabawne , jak tak dalej pójdzie to siłami natury nie wylezie ;-)

Do góry