reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

O nieeeeeee ostatnio właśnie zainteresowałam sie tematem i oglądałam te zdjęcia w necie i pózniej cały dzień miałam to przed oczami bleeeeeeee a teraz wchodzę tutaj i pewnie znowu będę miała rodowe wieczora w głowie bleeeeee

reklama
Co do tego to nigdy jakos specjalnie nie wczytywalam sie w temat '' czop sluzowy'' Ale teraz troche poczytalam iii jestem wrecz przerazona XD...

Bo jakis czas temu z 1,5 tyg temu wlasnie '' wypadlo/wylecialo'' cos o gestosci galarety zabarwionej na brazowo podejrzewam ze byl to czop... ale to w takim razie co bylo to z przed kilku dni wyciekalo ze mnie cos przezroczystego i rzadkie ale zarazem jak kisiel..:p moze to wody ..:p ale teraz ustało wiec nie wiem .. ehh chyba sie do lekarza wybiore...:p

Nie no wim ze życie...ja podobnie czaami mam przed @ tylko w wersji mini:p:p
Tina mój tz będzie piekny, pachnący a do tego nieduży...a co:p:p

Mrrrrr ślicznosci :) ja to juz niejedno widzialam nie brzydzi mnie a i tak pewnie kazdy czopek roztropek inny wizualnie :) przynajmniej jakis obraz mi sie zarysowal ... :):)

reklama
Do góry