reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Anbas Dona teraz nic takiego... powiedziała ze to przez moją flore bakteryjną... muszę zmienić diete... mam pić jogurty naturalnie codziennie, ograniczyć słodycze i cukier i tyle... powiedziała że to idzie od przewodu pokarmowego i po ciązy jeśli będzie się utrzymywać będziemy działać. Mogę próbować też stosowac jakieś probiotyki itp. ale nie jest powiedziane że pomoże a ja wole nie brać na siłę...

Jaguś zaraz wszystkie maluchy będą ważyły ponad kilogram! :-D i cieszę się że glukoza dobrze wyszła. Dzielna jesteś! Ja z Konradem w ciąży wypiłam bez cytryny a teraz nie dałabym rady chyba...

reklama
Pisze dopiero bo po powrocie z glukozy musiałam sie zdrezmnac R jeszcze nie pojechał do pracy wiec mogłam odpocząć :) po nie przespanej nocy mnie nic nie było ale ku.... Niewiem jakim cudem do naszego pokoju dostała sie mysz !!!! Cała noc grasowała a ja oka nie mogłam zmruzyc !!! Kupiłam łapki na te gryzonie i czekam az sie złapie :(

dziewczyny jak pisałam robiłam dziś glukoze nie dobre to ale wypilam ten kubeczek bez większego problemu na czczo miałam 86 a po dwóch godzinach 62 !!!! Niewiem jak to możliwe ale tak jest do lekarza mam dopiero za 2 tyg ale pytałam tej pani czy to źle ze niższy az tyle powiedziała zeby sie nie martwić lepszy troche niższy jak za duży , niby sie nie przejełam ale zastanawiam sie czemu tak jest .

Fifi jeśli kontrolowała tętno tym detektorem to jak najbardziej wsio w porządku :) Myślałam, że już po prostu nie zwracała uwagi na tętno i dlatego tak głupio napisałam:zawstydzona/y:.

Magsus też tak miałam na czczo ok.80 a po glukozie mniej...ide w środe do lekarza to napiszę co powiedział,ale właśnie podobno lepiej mieć za niską niż za wysoką,także spokojnie:tak:jak coś to jest nas dwie:-D
(ty mi nie pisz nic o myszach...bleeee ja się odpukac pozbyłam już..ale jak miesiac temu zobaczyłam te brzydactwo to zaczęłam aż płakać tak sie panicznie boję...)

fifka- gratuluje zdrowego i duzego syneczka!:) super,ze szyjka trzyma:)

co do myszy to wam wspolczuje kochane i sama sie boje,ze beda do mnie zaraz wchodzily... w nocy ostatnio gorzej spie,bo kazde pukniecie,stukniecie to słucham jak szalona ze strachu;p

Fifka gratuluje wizyty, duzy juz Adrianek, wow.
Ciekawa jestem ile ma moj maluszek.

Ja na glukozie sie nie znam bo nie mialam w zadnej ciazy.

reklama
Fifka To faktycznie synuś juz duży...a najważniejsze że szyjka trzyma;);););)

A co do glukozy to chyba faktycznie lepiej niższy poziom niż za wysoki..u mnie był mały wzrost,bo z 88 na 91...ginka powiedziała że wszystko ok ;)

Do góry